Gourmet chokoladesmagning med Maleku

Presented by Kogebogeriet ApS

Lær at smage på chokolade, som du smager på vin.

Hvad ved du egentlig om chokolade? Udover, at du virkelig godt kan lide det? Og at det er en af vores bedste og lækreste naturlige fødevarer?

Kom til gourmet chokoladesmagning med Maleku Chokolade og få overraskende og spændende chokoladehistorier og cool viden. Bliv slået omkuld af den intense og fyldige aroma af nymalede og friskristede kakaobønner.

Jep – der er nemlig både bønner og kakaofrugt med på dagen. Bliv besat af smagen af chokolade uden mærkelige tilsætningsstoffer eller unødvendige ekstra ingredienser.

Find ud af – og prøv selv – hvordan en kender smager på virkelig god chokolade, når Henrik Bodholdt deler ud af sin omfattende viden og kærlighed til livet som kakaobonde og chokolademager i det frugtbare Upala-område i Costa Rica.

Maleku Chokolade er opkaldt efter det indfødte Maleku-folk, der bor i regionen, hvor ”chokoladeskoven” Blue Valley giver de mest fantastiske kakaobønner.

Maleku Chokolade er håndlavet med tålmodighed efter jord-til-bord principper og er produceret økologisk og bæredygtigt med fairtrade forhold. I den smukke og henrivende indpakning finder du chokolademagerens ypperste produkt – forbered dig på at blive forelsket!

Billetten inkluderer foredrag og smagning af temmelig meget chokolade! Du kan købe pladerne med Maleku chokolade til eventet, ligesom du kan købe Kogebogeriets lækre tapas og drikkevarer.

Address: Guldbergsgade 10

Read more: www.kogebogeriet.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223