Gourmet chocolate tasting with Maleku

Presented by Kogebogeriet ApS

BEMÆRK: Vi overholder myndighedernes anbefalinger grundet Covid-19 og har derfor begrænset antal billetter til salg.

Lær at smage på chokolade, som du smager på vin.

Kom til gourmet chokoladesmagning med Maleku Chokolade og få overraskende og spændende chokoladehistorier og cool viden.

Find ud af – og prøv selv – hvordan en kender smager på virkelig god chokolade, når Henrik Bodholdt deler ud af sin omfattende viden og kærlighed til livet som kakaobonde og chokolademager i det frugtbare Upala-område i Costa Rica.

Maleku Chokolade er opkaldt efter det indfødte Maleku-folk, der bor i regionen, hvor ”chokoladeskoven” Blue Valley giver de mest fantastiske kakaobønner.

Maleku Chokolade er håndlavet med tålmodighed efter jord-til-bord principper og er produceret økologisk og bæredygtigt med fairtrade forhold.

Denne aften er samtidig en del af lanceringen af Henrik Bodholdts nye bog om kakao og chokolade "Chokolade er..." og der vil være mulighed for at købe både bog og den lækre Maleku chokolade efter smagningen.

Første billettype inkluderer foredrag og smagning af temmelig meget chokolade!

Anden billettype inkluderer foredrag, smagning og efterfølgende spisning i Kogebogeriet, der serverer Chili con Carne - selvfølgelig smagt til med kakao!

Address: Guldbergsgade 10, st. 2200 København N

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.