Gratis madkurser i efterårsferien for børn (6 til 12 år)

Presented by Broens Gadekøkken

Vi slutter sommersæsonen i Gadekøkkenet med at invitere til gratis madlavningskurser i efterårsferien for børn i alderen 6 - 12 år. Vores madkurser er god måde for børn at lære noget om råvarer og madlavning og samtidigt have det sjovt med andre små madører. Børnene kan lære alt fra at lave hjemmelavet pasta og italienske pandekager til sydamerikanske streetfood favoritter og dampe muslinger.

Børnene får selvfølgelig lov til at smage deres kreationer - og måske er der nok, så børnene kan få lidt smagsprøver med hjem til familien.

Kurserne foregår mandag, tirsdag, torsdag og fredag og varer 45 minutter. Vi kører to hold hver dag med samme kursus (kl. 15.00 – 15.45 og kl. 16.00 – 16.45), og der er plads til 10 børn pr. kursus. Så det er om at være hurtig med at få tilmeldingen i hus. 

MANDAG 18. OKTOBER: Lav italienske pandekager ’Crescia’ med Luca Doninelli fra Strutto

TIRSDAG 19. OKTOBER: Hjemmelavet pasta og ravioli med Morten Christensen fra Pasta La Pasta

TORSDAG 21. OKTOBER: Street food-favoritter fra Sydamerika; salsa, guacamole og tacos med Mette Strarup fra Lola Impact

FREDAG 22. OKTOBER: Lær at lave moules frites med Glen Kejser og Morten Piltoft fra Haddocks Seafood


Så nu det er bare at glæde sig til masser af sjov i vores pop-up køkken i efterårsferien - og til at Broens Skøjtebane åbner den 5. november med endnu mere hygge for hele familien. 

OBS: Kurserne foregår udenfor, så godt med tøj på. Vi sørger for varmelamper, så det ikke bliver for koldt. Der vil også være forklæder og kokkehuer til børnene.Address: Broens Gadekøkken, Strandgade 95, 1401 KBH K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »