Grillmadder – smørrebrød hen over ild

Præsenteres af Rørt

Rørt fyrer op under grillen og giver den danske klassiker smørrebrød et smokey twist og serverer grillmadder -  sprødt, ristet rugbrød toppet med friskgrillede lækkerier. Nyd en øl fra ÅBEN eller en forfriskende kombucha fra LÆSK, og smag vores særlige grillmenu.

Eventet er en åben invitation til Københavns madelskere, og andre med nysgerrige smagsløg, der ønsker at opleve Rørts nytænkende fortolkninger af dansk smørrebrød.

OBS: Eventet bliver filmet til brug på sociale medier.

Din vært 

Hos Rørt laver vi smørrebrød, der trodser traditionen. Forvent ikke tårnhøj ekstravagance; vores kreationer er rustikke og uformelle, skabt til øjeblikke med ren nydelse i godt selskab.

Vores fokus er på frisktilberedte, lette toppings, hvor vi dæmper mayonnaisen og skruer op for grøntsagerne.


MENU

Grisemad – confiteret økologisk svinekød med miso & ponzu

Knoldmad – grillet knoldselleri med chimichurri (vegansk)

Makrelmad Deluxe – røget makrel, tomatrelish & crème fraîche

Pris: 125 DKK for 2 stk. valgfri smørrebrød inkl. 1 drink (vælg mellem øl, vin eller kombucha).

Praktisk information
Retterne købes direkte hos Rørt



Adresse: Torvehallerne, Torvehallerne, Hal 2, Stand A1–B1, Frederiksborggade 21, 1360 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Praktisk information

Retterne købes direkte hos Rørt