Anarkist og Mads Dalsborg inviterer til grisefest, hvor kokkens krøllede og udfordrende hjerne parres med Anarkists rebelske ølunivers. Glæd dig til en vild aften fyldt med ild, smag og svin i lange baner.
Vi samles om bålet, øllet og maden – for fællesskabets skyld.
Dine værter
Mads Dalsborg er en kompromisløs kok med ben i næsen og hænderne dybt nede i de lokale råvarer. Han står bag den anmelderroste restaurant Bjørnekælderen og er kendt for at skrue smagen helt op, hver gang han går i køkkenet. Sæsonens råvarer er hans legeplads – og når det giver mening, smider han gerne et skarpt asiatisk twist i gryden.
Anarkist laver øl med attitude. Masser af humle, frugt og høj drinkability – præcis det, der får Mads Dalsborgs mad til at synge.
Menu
Michelada velkomstdrink
Helstegt pattegris
Tomatsalat
Salat af grønne bønner
Spansk tortilla
Hvidløg-, urte- og barbecuedressing
Brød og smør
All you can eat inkl. udvalgte Anarkist øl
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev