Hæng ud nede i Den Hvide Kødby sammen med kæresten eller dine venner og nyd en lækker hjemmelavet flæskestegssandwich. Alt er hjemmelavet - vi bager selv bollen og laver selv vores rødkål og syltede agurker.
Desserten er en håndlavet ispind, i størrelse medium, som du kan få i følgende varianter: hasselnød, vanilje, kaffe, appelsin, jordbær, solbær, vegansk chokolade, vegansk hasselnød og chokoladebomben.
Det er muligt at tilkøbe drikkevarer ved siden af (øl, vand og vin).
Salget via hjemmesiden lukker kl. 17.00, men I kan stadig komme forbi pladsen og købe flæskestegssandwich og is frem til kl. 20.00.
Dine værter
Vi er Mikael & Karsten, to madelskere som har lavet is sammen i 10 år - noget vi er ret gode til, siger de ude i byen.
I år har vi fået Christian og Trine med på vognen, som også elsker mad. Grundlæggende for os alle fire er, at vi elsker det gode håndværk og at lave vores ting fra bunden og bruge god tid på det. På den måde får vi det bedste ud af det og den største smagsoplevelse.
Så kom ned og smag vores is og vores flæskestegssandwich! Som vi siger: gode råvarer og kærlighed kommer man rigtig langt med.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.
MENU
Hovedret
Hjemmelavet Flæskestegssandwich med det hele
Dessert
Hjemmelavet ispind
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev