HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD: Foredrag v/ Jens Andersen

Presented by Holberggård

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. Tag din partner, din ven, veninde eller nabo under armen og bliv inspireret mens I får noget godt at spise.

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.

I finder plads ved fællesbordene og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Måltiderne er overvejende vegetariske og laktosefri. Der er mulighed for tilvalg af kød. 

Vi lægger vægt på økologiske råvarer (ca. 80%). Vi prioriterer lokale leverandører, i det omfang årstiderne tillader det.


Prisen er kr. 195,- for oplæg og middag.

Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.

Send en mail på info@holberggaard.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.


Ca. kl. 19.30 starter aftenens oplæg. 

Om aftenens oplæg

Denne dag har vi fået skuespiller Jens Andersen til at komme og holde et foredrag.

Jens beskriver foredraget således. Hvis du tror du skal høre et foredrag om Polle fra Snave kan du godt tro om igen. For selvom skuespilleren Jens Andersen igen og igen skal forholde sig til sin fortid som reklamefilmsikon har han meget mere på hjerte.

At hele verden tror at jeg er en fynsk landsbytosse med afbleget bundesligahår har i den grad sendt mig ud på en opdagelsesrejse for at finde ud af hvem jeg egentlig er.

Og det eventyr vil jeg gerne dele med jer

For hvem fa´en er Jens Andersen?

Foredraget bliver et kig ind i kriserne, i de kreative processer, i undersøgelsen af en Jens. Det er en Jens der stiller en hulens masse spørgsmål og derved erfarer, at der findes hel masse Jensere inde i Jens. Der er skuespilleren, der knokler med både det eksperimenterende og det traditionelle teater på film og på scenen, og hele tiden bliver kastet i nye retninger i sin søgen efter en form for mening. Og så er der den travle familiefar med 4 børn, der lever i en slags yin-yang-dobbelthed med fuld smæk på karrieren, og de familiære forpligtelser, der har tvunget ham til at holde begge ben på jorden.

Og så er der pludselig Polle fra Snave der vender op og ned på det hele.

Der er både en tung og mørk Jens, der bekymrer sig, og et legebarn der tryller mennesker glade med sin sprudlende kreativitet og skabertrang. Der er så mange versioner af Jens, og hvem er det egentlig, der kigger på det hele sådan lidt ovenfra og ned på alle Jenserne?

Hvem er jeg?

Og hvem er du?Address: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Read more: https://www.holberggaard.dk/mad-fllesspisnings-events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.