Fællesspisning & Intimkoncert med Klaus Da Cunha Bang

Presented by Holberggård

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. Tag din partner, din ven, veninde eller nabo under armen og bliv inspireret mens I får noget godt at spise.

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.

Ca. kl. 19.30 starter aftenens oplæg. Efterfølgende finder I plads ved fællesbordene og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Måltiderne er overvejende vegetariske og laktosefri. Der er mulighed for tilvalg af kød. 

Vi lægger vægt på økologiske råvarer (ca. 80%). Vi prioriterer lokale leverandører, i det omfang årstiderne tillader det.

Prisen er kr. 195,- for oplæg og middag.


Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen. Om aftenens indlæg

På denne aften får du igen mulighed for at opleve en af de populære  intimkoncerter med Klaus Da Cunha Bang.

Klaus har sunget og spillet musik siden han var ung. I over 35 år har han spillet til mange fester og arrangementer i hele landet. 

Klaus leverer iørefaldende god musik med hits fra 1960'erne til frem i dag. Der er derfor stor sandsynlighed for for, at Klaus spiller sange du kan synge med på.

Læs mere på Holberggaards mad events side.

Address: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Read more: https://www.holberggaard.dk/mad-fllesspisnings-events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.