HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD med Birgitte fra Muldiverset

Presented by Holberggård

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 

Onsdag den 12. april kl. 18 kommer Birgitte Escherich og holder oplæg til fællesspisningen.

Birgitte Escherich er én af de mange meget kompetente bæredygtighedsarbejdere, der i mere end to årtier, har advaret politikere, statsministre, forskere, forbrugere, undervisningssystemer, borgmestre, læger, direktører og en lang række andre aktører om, hvad der reelt foregår i fødevaresystemet og hvilke konsekvenser det vil få i fremtiden. 

Det er bare ikke lykkedes. Der har i alle årene været døvstumhed, villet blindhed og lobbyisters uheldige påvirkning i lovgivningen. 

Birgitte, og mange af bæredygtighedsarbejderne, lever i evigt håb om en - på planetens vegne win-win-situation - at kunne inspirere til fremtidsikrede fødevarevaner der kan omsættes til praksis. Og da hun hellere vil praktisere end at akademisere over emnet, har hun med sin mand Kim siden 2013 praktiseret et bud på et bæredygtigt fødesystem i Muldiverset i Præstø - Restaurant og butik for bæredygtig husholdning.

Kom og spis et gastronomisk, klimasikkert, biodiversitessikret måltid af Muldiversets mad og hør Birgittes brandtale med masser af ny indsigt. Smag, smag igennem, lyt og debattér med og få inspiration til din kommende indsats som ansvarlig borger. 

Maden bliver serveret kl. 18.00, hvor vi finder plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene.

Dagens oplæg starter ca. 19.30

Pris kr. 195,- for oplæg og middag. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.

(OBS: tilmelding er bindende)

Vi glæder os til at se jer!

Strandgaardsvej 8, 4760 VordingborgAddress: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.