Holberggård åbner dørene og byder velkommen til en række nye sociale hverdagsevents under titlen;
HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD
Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt.
På denne aften får du input, viden og svar på vigtige spørgsmål om det at være menneske og leve livet med motivation, energi og livsglæde.
Denne aften vil Karsten Schiøtz præsentere viden om hvordan vores hjerne og nervesystem virker og for udviklingspsykologi, der giver forståelse af, hvad der former vores liv.
Disse og andre spørgsmål vil vi finde svar på i løbet af aftenen:
Karsten Schiøtz har arbejdet med udvikling af medarbejdere og ledere i individuelle forløb og teamudviklingsforløb i 18 år.
Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Aftenens Menu
Fiskefrikadeller AsianStyle
med ærte-wasabicreme
Grillede forårsløg - Tvedemose svampe m/ citron & bronzefennikel
Agurk-radise-rødløg-chilisylt
Salat af Kartofler, kål og løvstikke
Sesam-tangcrackers
------------
Dessert: Lime/citron fromage med citrongræs-sirup
Læs mere på Holberggaards mad events side.
-----------
Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Dagens oplæg starter ca. 19.30
Intropris er kr. 150,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
.
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)
I ugen inden det pågældende event løfter vi sløret for menuen, som dagens kok kreerer.
Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på holberggaard@kogekunsten.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.
Vi glæder os til at se jer!