Hverdagens vidundere: En pop-up-middag mellem hav og have

Præsenteres af Damien Le Goff

Kom og vær med til en aften med god mad og drikke, hvor vi fejrer lokale, sæsonbetonede råvarer og smukke fisk og skaldyr! Du får mulighed for at høre direkte fra en landmand om grøntsagernes rejse fra jord til bord og blive inspireret til at finde kreative måder at mindske madspild på – alt sammen gennem en smagsmenu, der bevæger sig fra små hapsere til fine dining med dristige smagsoplevelser og fokus på sæsonen.

Glæd dig til en menu med rødder i det franske, italienske og danske køkken, hvor fermenterede og vilde smage skaber plads til comfort food, uformel service og god stemning.

Din vært

Født ved Bretagnes kyst, mellem bølger og marker, lærte Damien at lave mad og udviklede en dyb kærlighed til både havets og jordens råvarer.

Efter at være flyttet til Danmark for at udforske det nordiske køkken, fermentering og sankning, har han finpudset sine evner på toprestauranter som Syttende og Mielcke & Hurtigkarl.

Som en del af netværket Morgendagens Madtalenter deler Damien nu sin personlige vision for et tilgængeligt og bæredygtigt køkken – hvor smag går hånd i hånd med bevidste valg i en afslappet setting. 

Instagram

Ekstra info

Menuen er pescetarisk med nogle helt vegetariske retter. Vi kan ikke imødekomme gluten- eller laktosefri diæter på nuværende tidspunkt, men vi tilpasser os gerne andre allergier - så længe vi bliver informeret om det under billetkøbet.

Bemærk: Uden forudgående varsel er det ikke sikkert, at vi kan foretage ændringer på dagen for arrangementet.

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.


MENU

Menuen forbliver en overraskelse – men du kan se frem til 6 serveringer fordelt på 8 retter samt et par ekstra bidder undervejs.

Vand, kaffe eller te er inkluderet i billetprisen. Vin- eller alkoholfri drikkemenuer kan tilkøbes på aftenen.



Adresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

mandag 18. aug. 2025 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »