Hvordan Brian Mark blev verdens bedste kok – vejen til Bocuse d’Or-guldet

Præsenteres af Gastrotools

I 2023 tog Brian Mark den største sejr, man kan som kok: Han vandt Bocuse d’Or – den mest prestigefyldte konkurrence inden for kokkefaget, også kaldet det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Hør historien fra Brian Mark om, hvordan hans rejse var: Hele vejen fra udvælgelse, gennem forberedelsen og til den intense dag i Lyon, hvor dommernes, tilskuernes, danskernes og pressens øjne var rettet mod ham og hans køkken.

Hvordan griber man det an, når rammerne for konkurrencen er en børnemenu, men en som stadig skal imponere gastronomiens elite – og endda med en ingrediens, man ikke selv bryder sig om? Og hvilken forberedelse kræver det, når man skal repræsentere sit land på den største internationale arena for sit fag?

Kom forbi scenen på festivalpladsen, og nyd sommersolen, mens du får hele historien om, hvordan Brian Mark opnåede titlen, som mange uden at blinke ville kalde “verdens bedste kok”.

Din vært

Gastrotools er en dansk virksomhed, hvis mission er at give hjemmekokkene værktøjer til bedre madlavning - både gennem køkkenudstyr i professionel kvalitet samt gennem læring, opskrifter, inspiration og indsigter fra den professionelle verden.



Adresse: Den grønne scene på festivalpladsen, Flæsketorvet 45 , 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev


lørdag 16. aug. 2025 kl. 12:00 - 12:45