Hyldest til hotdoggen

Præsenteres af Copenhagen Cooking

I år fylder en institution i det københavnske bybillede 100 år. Og det skal selvfølgelig fejres! Pølsevognen har spillet en vigtigt rolle i dansk madkultur siden 1921, og selv om den klassiske pølsevogn er under pres fra mange nye typer af street food, så vil vi i Copenhagen Cooking gerne slå et slag for hotdoggen og byens pølsemænd og -kvinder.

Det gør vi med en helt særlig fire-retters hotdog-tastingmenu, hvor man kan smage på både traditionerne, håndværket og fremtiden for “den varme hund”.

Og vi har - hvis vi selv skal sige det - fundet nogle af de allerbedste til at stå for hotdog-menuen. Det er nemlig Allans Pølser, Johns Hotdog deli, Gemyse i Tivoli og Hahnemanns Køkken.

Menuen serveres i vores store restauranttelt og med menuen følger en iskold fadøl fra Jacobsen, en vand eller et glas økologisk vin. Prisen er 149 kr. + gebyr (11 kr.)

“Hyldest til hotdoggen” er støttet af “Sommerpakken”, som er vedtaget af et bredt flertal i Folketinget. 


MENUEN

'Den klassiske'
Allan fra Allans Pølser

'Den grønne'
Mette Dahlgaard fra Gemyse

'Den håndlavede'
John fra Johns Hotdog Deli

'Den søde'
Trine Hahnemann fra Hahnemanns Køkken



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 1, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.