I år fylder en institution i det københavnske bybillede 100 år. Og det skal selvfølgelig fejres! Pølsevognen har spillet en vigtigt rolle i dansk madkultur siden 1921, og selv om den klassiske pølsevogn er under pres fra mange nye typer af street food, så vil vi i Copenhagen Cooking gerne slå et slag for hotdoggen og byens pølsemænd og -kvinder.
Det gør vi med en helt særlig fire-retters hotdog-tastingmenu, hvor man kan smage på både traditionerne, håndværket og fremtiden for “den varme hund”.
Og vi har - hvis vi selv skal sige det - fundet nogle af de allerbedste til at stå for hotdog-menuen. Det er nemlig Allans Pølser, Johns Hotdog deli, Gemyse i Tivoli og Hahnemanns Køkken.
Menuen serveres i vores store restauranttelt og med menuen følger en iskold fadøl fra Jacobsen, en vand eller et glas økologisk vin. Prisen er 149 kr. + gebyr (11 kr.)
“Hyldest til hotdoggen” er støttet af “Sommerpakken”, som er vedtaget af et bredt flertal i Folketinget.
'Den klassiske'
Allan fra Allans Pølser
'Den grønne'
Mette Dahlgaard fra Gemyse
'Den håndlavede'
John fra Johns Hotdog Deli
'Den søde'
Trine Hahnemann fra Hahnemanns Køkken
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev