Irma Mad&Glæde 2019

Presented by Irma

For 5. år i træk kan vi invitere til Irmas madmesse Mad&Glæde, når vi igen åbner dørene i Forum d. 2 og 3. marts og byder indenfor til madfest.
Få mættet alle sanser og din nysgerrighed på det der rør sig indenfor gastronomi, når vi byder på en hel weekend fyldt med aktiviteter og et stjernespækket sceneprogram.

Tag del i festen!

Address: Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg

Read more: https://irma.dk/madogglaede
Entrébilletter
Saturday 2. Mar. 2019 at 09:00 - 17:00
Entrébillet til Irma Mad&Glæde 2019

Dagsbillet - giver adgang for en person til Irma Mad&Glæde 2018 i Forum lørdag den 2. marts 2019 kl. 09.00-17.00
á 125,00 kr.
Gratis dagsbillet til børn t.o.m. 12 år -lørdag
Denne billet giver adgang for børn t.o.m. 12 år til Irma Mad&Glæde 2019 i Forum
lørdag den 2. marts 2019 kl. 09.00-17.00.
OBS! Barne-/klapvogne kan ikke medtages, men barnevognsparkering findes ved indgangen.
á 0,00 kr.
Sunday 3. Mar. 2019 at 09:00 - 17:00
Entrébillet til Irma Mad&Glæde 2019

Dagsbillet - giver adgang for en person til Irma Mad&Glæde 2018 i Forum søndag den 3. marts 2019 kl. 09.00-17.00
á 125,00 kr.
Gratis dagsbillet til børn t.o.m. 12 år - søndag
Denne billet giver adgang for et barn t.o.m. 12 år til Irma Mad&Glæde 2019 i Forum
søndag den 3. marts 2019 kl. 09.00-17.00.
OBS! Barne-/klapvogne kan ikke medtages, men barnevognsparkering findes ved indgangen.
á 0,00 kr.
Vinsmagninger og workshops
Igen i år kan du smage og blive klogere på det bedste fra nær og fjern, når fagfolk fra udvalgte vinhuse, destillerier og meget mere byder velkommen. Se beskrivelsen af hver smagning og workshop herunder.

Du finder smagningerne og workshops på 1. sal

Lær at bage med vildgær med Jalm&B lørdag d. 2 marts kl. 9.30 - Scene 2
Jalm&B’s madmissionærer viser, og fortæller om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering.
Få hænderne i dejen og lær fra de bedste, hvordan man bager det ultimative surbrødsdej, hævet på vildgær.
Og som prikken over i'et får du din egen dej med hjem.
á 75,00 kr.
Champagnesmagning med Benjamin Fourmon lørdag d. 2. marts 2019 kl. 10.00
Entrébillet til Champagnesmagning med Joseph Perrier. Champagnehuset Joseph Perrier er
internationalt anerkendt og deres vine serveres på Michelin-restauranter verden over. Benjamin
Fourmon, som er sønnen af husets ejer, vil tage os igennem smagningen af nogle af deres mest gængse
Champagnetyper. Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.
á 75,00 kr.
Ølsmagning og historiefortælling med Mikkeller lørdag d. 2. marts 2019 kl. 10.30 - Scene 2
Entrébillet til ølsmagning og historiefortælling med bryggeriet Mikkeller.
Kom forbi og hør om Mikkellers historie, tiltag rundt omkring i verden og over 2000 forskellige øl.
Går du også, og undrer dig over, hvordan virksomheden gik fra at være et køkkenbryggeri,
til et kontraktbryggeri? Kom, og hør hele historien, imens du samtidig smager den. Vi glæder os til at se jer!
á 75,00 kr.
Vinsmagning med Chapoutier lørdag d. 2. marts 2019 kl. 11.15
Entrébillet til vinsmagning med topproducent af Rhône- og Provencevin. Her får du muligheden for at
smage vin dels fra det spændende vinhus fra Sydrhône, Pierre Henri Morel og dels vine fra Mathilde
Chapoutier fra Provence. Smagningen bliver kommenteret af ekspotdirektør Cyrille, som også ejer
Pierre Henri Morel. Bemærk at smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.
á 75,00 kr.
Smagning af special oste med Geia Food lørdag d. 2. marts 2019 kl. 12:00 - Scene 2
Entrébillet til Smagning af special oste hos Geia Food A/S.
Vi har samlet nogle af Irmas bedste oste, og du kan bl.a. glæde dig til Gouda, Cheddar, ægte Gruyère,
Emmentaler og italiensk hård ost fra Ambrosi, som har hjulpet med udviklingen af IRMA’s Bertozzi
brand. Vi glæder os til at se jer.
á 75,00 kr.
Vinsmagning med sydafrikas bedste vinproducent 2018 lørdag d. 2. marts kl. 12.30
Entrébillet til vinsmagning med Spier
Her får du muligheden for at blive klogere på den sydafrikanske vinproducent Spier, når kældermesteren
Frans Smit fortæller om vinhusets initiativer og tage os igennem smagningen af et udvalg af deres vine.
Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.
á 75,00 kr.
Ølsmagning og historiefortælling med Mikkeller lørdag d. 2. marts 2019 kl. 13.00 - Scene 2
Entrébillet til ølsmagning og historiefortælling med bryggeriet Mikkeller.
Kom forbi og hør om Mikkellers historie, tiltag rundt omkring i verden og over 2000 forskellige øl.
Går du også, og undrer dig over, hvordan virksomheden gik fra at være et køkkenbryggeri,
til et kontraktbryggeri? Kom, og hør hele historien, imens du samtidig smager den. Vi glæder os til at se jer!
á 75,00 kr.
Rossini - Masterclass lørdag d. 2. marts kl. 13.45
De forskellige typer af caviar er lige så forskellige som druer i vines verden.
Kom og smag tre forskellige typer af disse eksklusive perler og hør Jacob Marsing-Rossini fortælle om
verdensmarkedet for caviar. Vi glæder os til at se jer.
á 150,00 kr.
Jacobsen - Smagning af øl og ost i skøn forening lørdag d. 2 marts kl. 14.15 - Scene 2
Det har i årevis været god latin, at man naturligvis drikker vin til ost.
Men til dette arrangement, vil du med egne smagsløg opleve, at der er lige så mange muligheder med øl.
Du vil undervejs få en introduktion til de grundlæggende sensoriske principper, så du bliver klar til på
egen hånd at sammensætte det perfekte øl og ostebord. Gå ikke glip af dette velsmagende arrangement.
á 75,00 kr.
Spændende Spiritussmagning med Diageo lørdag d. 2. marts 2019 kl. 15.00
Entrébillet til til spiritussmagning. Diageo er verdens største spiritusfirma og ejer adskillige af de største
brands indenfor spiritusverdenen. Sidste år fokuserede vi på Gin i spændende seminarer, hvoraf flere
hurtigt blev udsolgt. Vi har endnu ikke alle detaljerne på plads, men interesserer du dig for spiritus,
drinks og cocktails så er dette lige noget for dig. Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.
á 75,00 kr.
Vinsmagning med italienske Sarotto lørdag d. 2. marts kl. 15.30 - Scene 2
Bliv klogere på Barolo, Barbaresco og mange flere af de bedre vine fra Sarotto, når Paul Borgogno tager
os igennem en smagning af både velkendte og helt nye vine fra det italienske vinhus.
Bemærk af smagningen foregår på engelsk.
á 75,00 kr.
Cocktailworkshop med Hans Just lørdag d. 2. marts 2019 kl. 16. 15
Entrébillet til cocktailworkshop med Hans Just. På denne workshop vil du have mulighed for at lære tips og
tricks fra en af Danmarks bedste bartender, så du let og hurtigt kan fremtrylle lækre cocktails for dine
gæster derhjemme.
á 75,00 kr.
Kom på Lavazzas baristakursus søndag d. 3 marts kl. 09.30 - Scene 2
Elsker du kaffe? Og ønsker du at vide mere om kaffens verden og hvordan du brygger den perfekte kop
kaffe? Så kom og deltag på Lavazzas baristakursus, hvor vi tager dig med på en rejse ind i kaffens verden
og de mange nuancer, der gemmer sig i koppen. Lær håndværket bag slow brew håndbrygning, for det
betyder nemlig noget, hvordan du brygger din kaffe. Vi glæder os til at se jer.
á 75,00 kr.
Champagnesmagning med Benjamin Fourmon søndag d. 3. marts 2019 kl. 10.00
Entrébillet til Champagnesmagning med Joseph Perrier. Champagnehuset Joseph Perrier er
internationalt anerkendt og deres vine serveres på Michelin-restauranter verden over. Benjamin
Fourmon, som er sønnen af husets ejer, vil gennemgå de forskelle der er på ikke Vintage og Vintage-Champagner.
Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.
á 105,00 kr.
Kom på Lavazzas baristakursus søndag d. 3 marts kl. 10.30 - Scene 2
Elsker du kaffe? Og ønsker du at vide mere om kaffens verden og hvordan du brygger den perfekte kop
kaffe? Så kom og deltag på Lavazzas baristakursus, hvor vi tager dig med på en rejse ind i kaffens verden
og de mange nuancer, der gemmer sig i koppen. Lær håndværket bag slow brew håndbrygning, for det
betyder nemlig noget, hvordan du brygger din kaffe. Vi glæder os til at se jer.
á 75,00 kr.
Vintage-Champagnesmagning med Benjamin Fourmon søndag d. 3. marts 2019 kl. 11.15
Entrébillet til Champagnesmagning med Joseph Perrier. Champagnehuset Joseph Perrier er
internationalt anerkendt og deres vine serveres på Michelin-restauranter verden over. Benjamin
Fourmon, som er sønnen af husets ejer, vil tage os igennem smagningen af et udvalg af Vintage-Champagner
Bemærk af smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.
á 150,00 kr.
Lær at bage med vildgær med Jalm&B søndag d. 3 marts kl. 11.45 - Scene 2
Jalm&B’s madmissionærer viser, og fortæller om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering.
Få hænderne i dejen og lær fra de bedste at bage det ultimative surbrødsdej, hævet på vildgær.
Og som prikken over i'et får du din egen dej med hjem.
á 75,00 kr.
Vinsmagning med Chapoutier søndag d. 3. marts 2019 kl. 12.30
Entrébillet til vinsmagning med topproducent af Rhône- og Provencevin. Her får du muligheden for at
smage vin dels fra det spændende vinhus fra Sydrhône, Pierre Henri Morel og dels vine fra Mathilde
Chapoutier fra Provence. Smagningen bliver kommenteret af ekspotdirektør Cyrille, som også ejer
Pierre Henri Morel. Bemærk at smagningen foregår på engelsk. Der tages forbehold for ændringer i programmet.
á 75,00 kr.
Smagning af special oste med Geia Food søndag d. 3. marts 2019 kl. 13:00 - Scene 2
Entrébillet til Smagning af specialoste hos Geia Foods A/S.
Vi har samlet nogle af Irmas bedste oste, og du kan bl.a. glæde dig til Gouda, Cheddar, ægte Gruyère,
Emmentaler og italiensk hård ost fra Ambrosi, som har hjulpet med udviklingen af IRMA’s Bertozzi
brand. Vi glæder os til at se jer.
á 75,00 kr.
Vinsmagning med italienske Sarotto søndag d. 3. marts kl. 13.45
Bliv klogere på Barolo, Barbaresco og mange flere af de bedre vine fra Sarotto, når Paul Borgogno tager
os igennem en smagning af både velkendte og helt nye vine fra det italienske vinhus.
Bemærk af smagningen foregår på engelsk.
á 75,00 kr.
Jacobsen - Smagning af øl og ost i skøn forening søndag d. 3 marts kl. 14.00 - Scene 2
Det har i årevis været god latin, at man naturligvis drikker vin til ost.
Men til dette arrangement, vil du med egne smagsløg opleve, at der er lige så mange muligheder med øl.
Du vil undervejs få en introduktion til de grundlæggende sensoriske principper, så du bliver klar til på
egen hånd at sammensætte det perfekte øl og ostebord. Gå ikke glip af dette velsmagende arrangement.
á 75,00 kr.
Spændende Spiritussmagning med Diageo søndag d. 3. marts 2019 kl. 15.00
Entrébillet til til spiritussmagning. Diageo er verdens største spiritusfirma og ejer adskillige af de største
brands indenfor spiritusverdenen. Sidste år fokuserede vi på Gin i spændende seminarer, hvoraf flere
hurtigt blev udsolgt. Vi har endnu ikke alle detaljerne på plads, men interesserer du dig for spiritus,
drinks og cocktails så er dette lige noget for dig. Bemærk af smagningen kan foregå på engelsk.
á 75,00 kr.
Rossini - Caviar Masterclass søndag d. 3 marts kl. 15.15 - Scene 2
De forskellige typer af caviar er lige så forskellige som druer i vines verden.
Kom og smag tre forskellige typer af disse eksklusive perler og hør Jacob Marsing-Rossini fortælle om
verdensmarkedet for caviar. Vi glæder os til at se jer.
á 150,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223