Kål & Ko-scenen

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

Er du klar til en madoplevelse udover det sædvanlige?

Kål & Ko Scenen inviterer dig til at dykke ned i en verden af smag og kreativitet fra den 22. til den 25. august, hvor vi inviterer masser af mejeri- og grøntsagsentusiaster på scenen til at vise, hvordan du kan bruge mejeri til at løfte dine grønne retter. 

Vi har sammensat et skønt program, der giver masser af inspiration, skaber smagfulde oplevelser og efterlader dig sulten efter mere.

På scenen kan du bl.a. opleve:

  • Kickstart festivalen med et brag! Vi åbner dørene til et festligt og smagfuldt eventyr, hvor festivalpladsen fyldes med glæde og forventning.
  • Hold øje med en ekstraordinær gæst, når Copenhagen Cookings projektise gør sin debut! En spændende overraskelse, der tilføjer en ekstra gnist til festivalen.
  • En eksplosion af smag, grøntsager og mejeriprodukter præsenteret af stjerner fra madverdenen. 
  • Masterclass i meatballs! Lær hvordan du tilbereder de mest saftige og velsmagende meatballs, og få tips fra en ekspert, der deler hemmelighederne bag den perfekte opskrift. 

Så tag dine madglade venner, grøntsagsentusiastiske partner eller dine nysgerrige børn med til Kål & Kål-scenen og få stillet jeres appetit.



Adresse: Festivalpladsen Flæsketorvet 1711 København V Danmark

Torsdag d.22 august

16:00-16:45

Åbning af festivalspladsen 

17:00-17:45

School Meals as a food system change maker – a north south dialogue med Københavns Universitet 

18:00-20:00

DJ MovieStarPlanet


Fredag d.23 august

13:00-13:45 
Kål, kål og atter kål

13:00-13:45
Dansk kål- og mejerimagi

15:00-15:45
En overraskelse!

16:00-16:45
Syltedroningen inviterer til pesto-party

17:00-17:45
Når snakken falder på kål&ko

18:00-18:45
Mangholm smager på sæsonens grønkål med pisket cream fraiche

19:00-19:45
Umuts kulinariske kål&kosensation

20:00-20:45
Ølkor med Nørrebro Bryghus 


Lørdag d.24 august 

10:00-10:45
Open kål 

11:00-11:45
Øl, chokolade og croissanter

12:00-12:45
Den skjulte kål

13:00-13:45
Kål&koen i det søde køkken

14:00-14:45

Tour de Kartoffel

16:00-16:45
Sådan laver du den perfekt meatball

17:00-17:45
Grisens historie

18:00-21:45
Oatly DJ  


Søndag d.25 august  

10:00-10:45
Open kål 

11:00-11:45
Open kål 

12:00-12:45
Restaurant Lola serverer kål&ko med smæk på

13:00-13:45
Det grønne køkken med Rødder x Andelsgaarde

14:00-14:45
Smagfulde bælgefrugter og labneh med Easy Peacy

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.