Katinka Bjerregaard & Simon Ask

Presented by Under Himlen

Katinka Bjerregaard & Simon Ask i den smukke Slusegård på Brede Værk

Medrivende poprock anført af en dansk musiks mest originale og poetiske stemmer.

Der er sket en del, siden Katinka i 2015 hjemtog sejren i DR’s talentkonkurrence KarriereKanonen med sine simple og iørefaldende ukulele-popsange.

Otte år senere fremstår hun som en af den dansksprogedes poprocks mest originale stemmer – både som sanger, sangskriver og tekstforfatter. Katinka Bjerregaard og Simon Ask mestrer både brusende guitarrock, underspillet elektronisk pop, lystige viser og gribende ballader.

Med sin karakterfulde og upolerede stemme synger hun sine poetiske tekster om egen usikkerhed, stormende kærlighed og knusende hjertesorg, så følelserne står knivskarpt hos modtageren – lyt bare til medrivende P6 Beat-favoritter som ”2000 meter i frit fald”, ”Luftballoner” og ”Det er noget du har bestemt”.

Ønsker I at spise inden koncerten på det smukke Brede Spisehus, kontakt dem på https://www.bredespisehus.dk/kontakt/ 

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. Address: Brede Høker, I. C. Modewegs Vej 40 DK-2800 Kongens Lyngby

Read more: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.