Kimchi-workshop med Kimchi-Dronningen: Fermentering og bekæmpelse af madspild

Præsenteres af Kala's Kimchi

Er du klar til at tage dine smagsløg med på et vildt fermenterings-eventyr samtidig med at vi bekæmper madspild? Deltag i vores spændende Kimchi-workshop med ingen ringere end Kala, også kendt som Kimchi-dronningen! I anledning af kålens år vil Kala vise os, hvordan vi kan forvandle festivalsdekorationer til vild kål-kimchi. Med hendes kreative og sæsonbetonede tilgang vil du lære at lave lækkert kimchi ved at bruge det, vi allerede har. Deltag i denne workshop og opdag, hvorfor Kala brænder for at fermentere grøntsager, hvordan kimchi er blevet en superstjerne i den vestlige kulinariske kultur, og hvordan du kan inkorporere det i dit eget køkken. Så uanset om du er nybegynder inden for kimchi eller en fermenteringsfanatiker, så er denne workshop noget for dig!

Din vært
Kala er en talentfulde kok, oprindeligt fra New York og nu bosat i København, er kendt for sine innovative og traditionelle Kimchi-kreationer. Med en passion for fermentering og en kreativ tilgang til sæsonens råvarer, vil Kala guide dig gennem en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Instagram

Det praktiske
Vi skal selvfølelig lave kimchi af årets hovednavn, kålen! Medbring dit eget 300/350 ml glas, så du kan lave og tage din vanvittigt lækre kimchi med hjem.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 25. aug. 2024 kl. 13:00 - 14:00
Workshop
á 299,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »