Hvordan skaber man måltider, der både er smukke, smagfulde og realistiske i en travl hverdag?
På den grønne scene deler Eva Hurtigkarl ud af sin nyeste kogebog og viser, hvordan enkle retter kan løftes med små greb og store intentioner. Med udgangspunkt i sin kulørte, kærlige madfilosofi demonstrerer Eva en ret fra bogen og fortæller undervejs om værtskab, kreativitet og det at samle mennesker omkring bordet.
Samtalen modereres af Trine Krebs, der sørger for at binde oplevelsen sammen – og publikum får naturligvis en lille smagsprøve undervejs.
Din vært
Eva Hurtigkarl er kok, madskribent og forfatter. Hun er vokset op i en kokkefamilie og har siden barndommen haft hjemmelavet mad og gæstebud som en naturlig del af livet. I dag er hun kendt for sin varme og uprætentiøse tilgang til madlavning – og sit evige overskud som vært.
Hendes nyeste bog Spis med rummer 44 opskrifter til både fest og hverdag – og er fyldt med ideer til, hvordan man samler mennesker omkring bordet. Til daglig er Eva kok for det internationalt anerkendte modebrand GANNI.
Bemærk at eventet ikke kræver billet. Du dukker bare op på Den Grønne Scene på Festivalpladsen.
Fiskefrikadeller
Kartofler med figenbladsvinaigrette
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Bemærk at eventet ikke kræver billet. Du dukker bare op på Den Grønne Scene på Festivalpladsen.
_
Please note that the event does not require a ticket. Just turn up at the Green Stage on the Festival Square.