Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til en dejlig frokost under Copenhagen Cooking.
Dagens fem-retters menu laves af en håndfuld af Denny & Sarahs yndlingskollegaer og venner fra branchen – og vi tør godt love, at der er nogle spændende i mængden.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH
Glæd dig til en frokost af sæsonens råvarer, med Omegns venner:
Annika Madsen, Fasangården
Morten Buhl og Simon Olesen, Møntergade
Claus Skjærbæk, St. Jacques
Theis Brydegaard, Alchemist
Bjørn Rosendahl, Brugbar
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev