Kokketræf med Omegn & Venner

Præsenteres af Omegn & Venner

Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til en dejlig frokost under Copenhagen Cooking.
Dagens fem-retters menu laves af en håndfuld af Denny & Sarahs yndlingskollegaer og venner fra branchen – og vi tør godt love, at der er nogle spændende i mængden.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH


Menu

Glæd dig til en frokost  af sæsonens råvarer, med Omegns venner:


Annika Madsen, Fasangården


Morten Buhl og Simon Olesen, Møntergade


Claus Skjærbæk, St. Jacques


Theis Brydegaard, Alchemist


Bjørn Rosendahl, Brugbar



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 22. aug. 2021 kl. 13:00 - 16:00
Udsolgt
á 385,00 kr.
+ 21,00 kr.