Kom til traditionel shabbatmiddag i Krystalgade

Præsenteres af Jødisk Informationscenter

Kom til traditionel shabbatmiddag hos Jødisk Informationscenter i Krystalgade og smag dig gennem klassiske jødiske retter.

Når det bliver fredag aften i jødiske hjem, sænker roen sig, og det bliver tid til den ugentlige hviledag, shabbat.

Shabbaten indledes med et lille ritual, hvor to lys tændes og vin og brød velsignes, efterfulgt af et dejligt måltid mad.

Under Copenhagen Cooking åbner Jødisk Informationscenter dørene op og inviterer indenfor til en traditionel shabbatmiddag med god stemning og spændende fortællinger om denne jødiske tradition krydret med et glas koshervin. Læs mere på Jødisk Informationscenters hjemmeside eller instagram.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Klassisk jødisk kyllingesuppe (vegetarisk alternativ) med Challah-brød og Kiddush

Udvalg af jødiske retter a la family style, som blandt andet hummus, grillet kylling med råstegte kartofler, grillede grøntsager, Zhug (spicy korrianderpesto), Matbucha (tomatconfit) og Tabouleh med et dertilhørende glas kosher-vin.Adresse: Jødisk Informationscenter, Krystalgade 12, 1172 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 19. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
á 230,00 kr.
+ 20,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »