Kompasset x Krenkerup Bryghus

Præsenteres af Tholstrup

Kompasset og Krenkerup har sat kurs mod en aften hvor gæsterne navigeres igennem en fire retters menu med øl fra Krenkerup Bryggeri. Thomas fra Krenkerup vil under middagen fortælle om øllene, der serveres.

Menu:

Snack:
En friteret østers med karrycreme og citronperler - Øllen vi bruger i dejen, som østersen vendes i inden den friteres, er weissbier fra Krenkerup. Denne weissbier er frisk med cremet fylde og bananduft.

Øl-parring til snacken: drink med hjemmelavet brændevin af strandmalurt mixet med IPA fra Krenkerup og citrussirup.

Forret:
Ølpocheret fisk serveres med brændt agurk, crudite af radise, rygeost og brøndkarse – Fisken pocheres i IPA fra Krenkerup, som er en bitter humleøl med afbalanceret sødme og frisk citrus som passer godt til fisken sarte smag.

Øl-parring til forretten: Krenkerup guld 25 cl. - Krenkerup guld er en pilsner/lys lager med afstemt balance mellem maltens sødme og humlens bitterhed.

Hovedret:
Svinekæber braiseret i brown ale, serveres med variation af beder, vilde svampe, glaskål og kørvelolie – Brown ale fra Krenkerup er deres signatur øl fra Lolland, det er en mild brown ale, der understøtter smagen i svinekæberne.

Øl-parring til hovedretten: Krenkerup brown ale 25 cl. - Krenkerup brown ale med mørkristet malt har noter af karamel, ristet brød og chokolade.

Dessert:
Lun øllebrød smagt til med citrus serveres æblekompot, karamelliseret brød og øllebrød-is – i øllebrødet har vi brugt weissbier fra Krenkerup som giver øllebrødet en herlig sødme. Weissbier er en hvedeøl, i ale-kategorien, som er rar på sødme, og som derfor passer godt i desserter.

Drink til desserten: Harvey Weissbanger - Galiano, appelsinjuice og weissbier fra Krenkerup.

Pris 485 kr. + gebyr

Vel mødt til en unik aften på Kompasset i Nyhavn!Adresse: Kompasset, Nyhavn 65, 1051 København K

fredag 9. okt. 2020 kl. 18:00 - 22:00
á 505,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223