Anarkist og Mads Dalsborg inviterer til et krebsegilde, hvor det svenske sommerbord får et solidt spark af vildskab. Dalsborgs kompromisløse kærlighed til smag og Anarkists rebelske ølunivers smelter sammen i et festmåltid, der hylder dild, øl og det gode selskab.
Vi løfter snapsen, synger højt og samles om langbordet – for smagen og fællesskabets skyld.
Dine værter
Mads Dalsborg er en kompromisløs kok med smag for det vilde – og manden bag den anmelderroste restaurant Bjørnekælderen. Han jagter velsmag med fuld kraft og kaster sig over sæsonens bedste, lokale råvarer. Og når det giver mening? Så ryger der et skarpt asiatisk twist med, uden tøven.
Anarkist leverer øl med attitude: humlet, frugtig og farlig let at drikke. En perfekt sparringspartner til Dalsborgs fandenivoldske køkken.
Menu
Dild- og ølkogte krebs
Grøn salat
Kartoffel-/bønnesalat med estragon
Brød og smør
Dildcremefraiche
Thousand Island
Purløgscreme
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev