Kvæg og kompleksiteten i vores mad og vores landskab
Lyt med og stil spørgsmål til en kompleks og nuanceret samtale om kvægets rolle i fremtidens fødevaresystem – og det gælder i den grad om at holde tungen lige i munden.
Vi ved at kvæg og co2 udledning trækker overskrifter og oksekødet i den grad sættes udenfor dørene i de professionelle køkkener, hvor KPI omkring klima er meget nærværende. Det kniber mere i de private køkkener, hvor oksekødsforbruget ikke falder drastisk.
Så er der gang i store reformer af vores landskab og fx treparten gir udsigt til at afgræsning af græsarealer vil kræve meget kvæg – og det skal vel spises, men af hvem?
I det hele taget kan kvæg en masse – og kvæget har nogle downsides. Vær med til at sætte lys og stil spørgsmål til alle nuancerne, når vi taler kvæg og et grønt fødevaresystem.
Det kommer til at flyve gennem luften med fakta, visioner, modsætninger og måske måske en mulighed for et samspil på den lange bane.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev