Langbordsmiddag i Magstræde: Bocuse d'Or Danmark

Præsenteres af Copenhagen Cooking

En helt unik gastronomisk oplevelse!

Den ypperligste Bocuse d’Or kogekunst til lyden af opera ved et langbord i Magstræde.

Sebastian Holberg Svendsgaard vandt som ungkok sammen med Ronni Mortensen, souschef på Geranium, sølv ved Bocuse d’Or Verdensmesterskaberne 2021.

Sebastian er også denne gang en afgørende del af det danske Bocuse d’Or-team, med Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro som kandidat.

Brian og teamet har i marts i år, vundet guld ved Bocuse d’Or Europamesterskaberne.

Der er tale om en let sommeranretning, som består af nogle smagfulde snacks efterfulgt af en fiskeanretning lavet af Sebastian, med den raffinerede teknik og smag, som det kræver at være blandt verdens bedste kokke.

Så du kan forvente både kvalitet, præcision og en uforglemmelig smagsoplevelse.

Bocuse d’Or Danmark håber ved dette arrangement at kunne give flere danskere muligheden for at opleve den absolutte top af dansk gastronomi i unikke omgivelser.

Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en dåse af vores festivaløl Københavner Ale samt et flot Jacobsen glas. Øllen kan byttes til en vand på dagen i baren, hvor der også kan købes drikkevarer igennem hele middagen.

Vi glæder os til at se jer i Magstræde den 26. august.

OBS: du skal medbringe dit eget sæt bestik til denne middag.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

 


Menu

Snacks
Tærte med røget jomfruhummertatar m/agurk og æble.
Skagenskinke.
Røget vagtelæg med sennepsmayo og kyllingeskind.
Carl Johan chips m/ Carl Johan mayo og citron jelly.

Sommertallerken
Fisketerrine m/ muslingesauce, blomkål, broccoli, algeperler m/skaldyrs- og urteolie.

Hertil serveres brød.   



Adresse: Magstræde, , 1204 Købehavn K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 26. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
Med i billetten er 1 stk. festivaløl 'Københavner Ale' + et Jacobsen glas.
á 325,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »