Langbordsmiddag i urtehaven

Præsenteres af Restaurant Virketrang x Det Økologiske Folkekøkken

Kom med til en smuk langbordsmiddag i den grønne have ved EnergiCenter Voldparken. Aftenen vil byde på et unikt sammenskudsgilde af en middag der samler flere af de bedste madkræfter fra lokalområdet!

Vi dækker langbordet festligt op og skaber rammerne for en aften med hyggeligt samvær og god mad når de frivillige fra Restaurant Virketrang i Tingbjerg og Det Økologiske Folkekøkken i fællesskab kreerer en række grøntsagsbaserede retter, baseret på årstidens grønt og urter fra egen have. Det grønne skal akkompagnere kernen i måltidet, tynde tyrkiske fladbrød med fyld, gözleme, lavet på stedet over ild, af en håndfuld sindssygt dygtige kvinder fra Tingbjerg.

Prisen inkluderer mad (grøntretter og brød) og dessert. Der vil også være mulighed for at købe drikkevarer med og uden alkohol i baren.
Arrangementet foregår udendørs, så  tag en varm trøje med. 

Dette arrangement er en del af det vi kalder Mad på Kanten. Med Mad på Kanten ønsker vi på den ene side at hylde lokalområdet og ikke mindst glæden ved at spise sammen. På den anden side ønsker vi at sætte fokus på de fremragende madkræfter der der allerede eksisterer.

Mad på Kanten er støttet af Københavns Kommunes Festivalpulje.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Om Restaurant Virketrang & Det Økologiske Folkekøkken

Restaurant Virketrang holder til i Tingbjerg, og er et samarbejde mellem Hotel- og Restaurantskolen, Steno og Tingbjerg Forum. Projektet handler om i engagere Tingbjergs borgere, i særdeleshed de unge, at skabe en restaurant der kan danne rammerne for fællesskabet blandt borgerne i området. Hver uge laver de mad, i et folkekøkken lignende setup.

Det Økologiske Folkekøkken laver skøn, grøn mad til institutioner og gæster på EnergiCenter Voldparken, et hus drevet som en socialøkonomisk virksomhed der laver aktiviteter for lokalområdet indenfor idræt, natur og kultur. Hver torsdag i forår- og efterårssæsonen holder køkkenet økologisk fællesspisning som absolut er et besøg værd!Adresse: EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

tirsdag 24. aug. 2021 kl. 17:30 - 20:00
á 100,00 kr.
+ 11,00 kr.