Tag med til en sanselig og hyggelig langbordsmiddag, hvor løget får lov til at træde i rampelyset.
Vi serverer en række deleretter, hvor løget indgår i flere varianter og viser, hvor mange smagsnuancer denne ellers ydmyge grøntsag rummer.
Undervejs får vi besøg af én af KBHFF’s egne avlere: Lotte Lei – økologisk gartner, vinimportør og passioneret hvidløgsnørd – som vil dele ud af sin viden og erfaring.
Maden er lavet med kærlighed til grøntsagerne og baseret på danske råvarer (inkl. masser af løg!) fra nøje udvalgte avlere, der dyrker med omtanke for både kvalitet og bæredygtighed.
Middagen kommer til at foregå i Det Bæredygtige Forsamlingshus’ drivhus og dejlige have. I tilfælde af regn bliver middagen rykket indenfor i også skønne lokaler hos Det Bæredygtige Forsamlingshus.
Kom og vær med til en hyggelig dag i fællesskabets tegn, med fokus på nærvær, bæredygtighed og gode smagsoplevelser.
Din vært
KBHFF er et medlemsejet og -drevet fællesskab, der tilbyder økologiske, lokale og sæsonbaserede grøntsager direkte fra mindre danske landbrug. Som medlem bidrager man med frivilligt arbejde og bliver en aktiv del af en mere retfærdig og bæredygtig fødevaremodel. KBHFF er både et grøntsagsfællesskab og et socialt fællesskab, hvor vi sammen arbejder for et mere bæredygtigt fødevaresystem.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev