Midt mellem trælader og vildnis, hvor naturen får lov at gro vildt og frit, dækker vi op til en middag under åben himmel i anledning af Copenhagen Cooking.
Menuen er en hyldest til sæsonens bedste råvarer – med løg i alle afskygninger, grøntsager i centrum og kærlighed til vores kære leverandører, der dagligt dyrker, høster og leverer grønt guld til os.
Vi serverer en økologisk sharefood menuer bestående af 6 serveringer.
Kom og spis med os på kanten af byen, under trækroner og i skæret fra sensommerens sidste sol.
Din vært
Ni gamle trælader og mere end 1,5 hektar vild natur udgør dét, vi kalder BaneGaarden. En grøn oase, økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, vokser ideerne vildt og projekterne spirer.
I tilfælde af regn
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.
Ekstra info
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
Kartoffel, løg- og knoldselleriterrin med trøffelcreme
Spæde salater med friske majs, røget creme fraice og peberrod
Marinerede løg fra Kiselgaarden, brunet smøremulsion og hyldeblomst
Ristede kartofler med Høost-sauce, hasselnødder og krydderurter
Grillet svinenakke med XO sauce, nye løg og vilde urter
Trifli med sensommerbær, vanilje og jernurt
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev