Lars Findsen & Christian Kirk Muff

Presented by Under Himlen

Den ene var spionchef og levede af at holde på hemmeligheder. Den anden er dokumentarist og lever af at grave hemmeligheder frem.

Mød Lars Findsen og Christian Kirk Muff til en talk, hvor vi prøver at komme bag hemmelighedernes anatomi og hvorfor vi er så draget af det, vi ikke ved.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. Address: Peter Lieps Hus, Pejsesalen, Dyrehaven 8, 2930 Klampenborg

Read more: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.