Lav mad med hele familien i Haver til Mavers udekøkken på Frederiksberg

Præsenteres af Haver til maver

Kom og lav mad med hele familien i Haver til Mavers udekøkken i vores fantastiske skolehaveunivers i Frederiksberg have.
Sammen med Haver til Mavers kokke bliver I guidet igennem tilberedelsen af et lækkert grønt måltid med særlig fokus på kartoflen, hvor hele familien involveres. Bagefter kan måltidet nydes ved langbordet i skolehaven.

Haver til Maver driver gastronomiske skolehaver og hvert år deltager alle 4. og 5. klasser fra skolerne på Frederiksberg i en skolehavesæson, hvor de lærer om vejen fra jord til bord til jord og lærer at lave skønne grønne retter af de grøntsager, de selv har dyrket.

Din vært
Haver til Maver blev stiftet som en almennyttig forening i 2006 af kokken Søren Ejlersen som en nytænkning af den gamle skolehavetanke pa? Krogerup Avlsgaard i Humlebæk – født ud af Aarstidernes vision om jordforbindelse og genskabelse af forbindelse mellem dyrkning og måltid, jord til bord, have til mave.

Innovationen la? i at tilkoble maden, ma?ltidet og fællesskabet, at flytte besøget fra ydertidspunkter og fritid til at være en del af skoletiden og i at tilkoble fagprofessionelle ansatte med baggrunde som kok, gartner, landmand eller lignende.

Idag er Haver til Maver vokset til at være et omfattende, gastronomisk skolehaveprogram og en selvstændig organisation. Men, grundideen er stadig den samme: Skoleklasser, der deltager i grundforløbet, besøger stedet 8-10 gange i vækstsæsonen. Hver klasse har deres eget jordstykke, som de passer i grupper, og hvor de lærer at dyrke og tilberede økologiske grøntsager sammen med praksis-mindede fagpersoner såsom kokke, gartnere, landmænd og naturvejledere.

www.havertilmaver.dk

I tilfælde af regn ...
I Haver til Maver laver vi mad i alt slags vejr. Så tjek vejrudsigten og tag tøj på derefter.

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu og praktisk information

Skolehaven ligger bag ved legepladsen i Frederiksberg Have.

Sammen med Haver til Mavers kokke bliver I guidet igennem tilberedelsen af et lækkert grønt måltid med særlig fokus på kartoflen.

Haver til Maver har fokus på børn, så derfor er arrangementet målrettet børn og deres familier.

Børn under 4 år er gratis. Tilmeld dit barn under 4 år ved at skrive til Camilla på cro@havertilmaver.dk.



Adresse: Haver til Maver i Frederiksberg have, Frederiksberg Runddel 3E, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.