Copenhagen Cooking 2025 hylder løget som årets hovednavn – og det gør vi helt bogstaveligt.
Hver dag på festivalpladsen kan du tage økologiske løg med hjem som en lille gave.
Det ydmyge løg er dagligdagens grønne helt – en råvare, der bringer smag, dybde og tårer (af glæde) med sig i køkkenet.
Det er gratis, det er lokalt – og det er vores måde at sige tak, fordi du kigger forbi og bakker op om os.
Snup et par løg (eller flere!), og brug dem som undskyldning for at komme igen i morgen.
Copenhagen Cooking 2025 hylder løget som årets hovednavn – og det gør vi helt bogstaveligt.
Hver dag på festivalpladsen kan du tage økologiske løg med hjem som en lille gave.
Det ydmyge løg er dagligdagens grønne helt – en råvare, der bringer smag, dybde og tårer (af glæde) med sig i køkkenet.
Det er gratis, det er lokalt – og det er vores måde at sige tak, fordi du kigger forbi og bakker op om os.
Snup et par løg (eller flere!), og brug dem som undskyldning for at komme igen i morgen.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Det er ikke nødvendigt at hente billet til dette event // It is not necessary to get a ticket for this event.