Lola x Molskroen

Præsenteres af Restaurant Lola x Molskroen

Kom med og støt et godt formål under Copenhagen Cooking, når Molskroen kommer på besøg hos Lola på Christianshavn.

Der er store kræfter på spil, når hver af de to velrénnomerede restauranter slår sig sammen om en seks-retters menu med power og smag fra hele verden.

For hver solgte billet doneres 150,- til Børnecancerfonden.

Om Molskroen

Adskillige stjernekokke har gennem sat deres præg på køkkenet i den hæderkronede kro. I dag står Steffen Villadsen ved roret som gastronomisk chef for Molskroens restauranter, og har videreført de stolte traditioner siden 2016, hvor gastronomi på allerhøjeste niveau forenes med et stort fokus på bæredygtighed. Molskroen fik tildelt Michelin guidens Grønne Kløver i 2019 for en bæredygtig profil. I 2020 blev Molskroen vinder af ’Best Nordic Seafood Restaurant’ af 360eatguide, som præmierer restauranter for bæredygtig gastronomi i hele Norden.

Om Lola

Restaurant Lola er en smeltedigel af inspiration fra alle de vidunderlige steder, som holdet bag har spist og beboet rundt omkring i verden. I spidsen for køkkenet står Kamilla Seidler, Mette Starup og Rune Toft, som har et mangfoldigt og talentfuld hold kokke blandt sig, som gør køkkenet i den stemningsfulde gamle mølle på Christianshavns volde, til noget helt særligt.

Vær opmærksom på at møde op til det angivne tidspunkt for seating

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Menu

Temaet er power og smag fra hele verden! Hver restaurant laver tre forskellige retter, i en smuk sammensætning af en seks-retters menu, fra allerøverste hylde.

Billetprisen er eksklusiv drikkevarer, men det vil naturligvis være muligt at købe en masse dejlig vin til middagen.Adresse: Restaurant Lola, Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 28. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
Vær opmærksom på at møde op til det angivne tidspunkt for seating
á 750,00 kr.
+ 20,00 kr.
søndag 28. aug. 2022 kl. 18:30 - 22:30
Udsolgt
á 750,00 kr.
+ 20,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »