Lucky Lo (duo)

Presented by Under Himlen

Koncert og middag under bøgetræernes kroner

Lucky Lo forener mennesker gennem musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle traumer til triumf. Med sine oprigtige og farverige alternative popsange bevæger musikken sig i det organiske og håndspillede med lejlighedsvise vink til effektive popproduktioner. Dette sker med en forløsende energi ført an af Lo Ersares uforglemmelige stemme, der som sangenes temaer rejser både i det helt mørke og i det helt lyse.  

Lucky Los sange rummer mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens  betydningsfulde strømninger som seksuel frihed og mental sundhed. Lucky Lo er den fødte performer, der med naturlig indlevethed og selvsikkerhed både i studiet og på scenen giver sit publikum en vedkommende indsprøjtning livseliksir. Om man er i sin ungdoms formative år står på tærsklen til livets efterår, eller alt derimellem inviterer Lucky Lo til fællesskab og kollektiv omsorg.

Kom til en intim koncert i Dyrehaven og nyd en middag inden musikken spiller.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. 
 
 Address: Kilden, Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

Read more: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.