MAD Akademi Alumni Køkken

Præsenteres af MAD

Tag med MAD til en innovativ madoplevelse skabt af MAD Academy-alumner. Efter at have deltaget i kurser om effektivt lederskab og miljømæssig bæredygtighed mødes disse alumner igen for at omsætte deres viden og inspiration til handling på en menu og skabe positive forandringer i hotel- og restaurationsbranchen.

Denne pop-up-middag vil indeholde en omhyggeligt designet menu, hvor hver ret belyser kritiske spørgsmål omkring arbejdsforhold i hotel- og restaurationsbranchen, økonomisk bæredygtighed og madens sande værdi. Gæsterne inviteres til at tænke over disse vigtige emner, revurdere deres rolle som spisende gæster og overveje de vaner, de bringer med sig til bordet.

Hver ret i menuen vil fungere som et spørgsmål eller en repræsentation af udfordringer inden for fødevaresystemer og restaurantpraksis, hvilket opfordrer gæsterne til at reflektere, mens de nyder en lækker sæsonbestemt menu.

Din vært:
MAD Academy-alumnerne, en gruppe fagfolk inden for hotel- og restaurationsbranchen, som har deltaget i MAD Academy-kurser i København, mødes igen for at anvende den viden, de værktøjer og den inspiration, de har fået i forløbet. Sammen skaber de en menu der viser hvad de har lært, og fremhæver deres engagement i positive forandringer i hotel- og restaurationsbranchen.

Det praktiske:
Middagen vil være vegetarisk. På grund af arrangementets karakter er vi ikke i stand til at tage hensyn til særlige diæter og allergier. Billetprisen er kun for mad. Du kan købe drikkevarer på stedet ved at betale med Mobilepay. Vi har ikke muligheden for at tage imod kreditkort eller kontanter.



Adresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

Dette event er en del af Morgendagens Madtalenter

Hvordan ser fremtiden for dansk gastronomi ud? 

Copenhagen Cooking mener, at svaret ligger i de unge talenter, der ivrigt står klar til at overtage, videreføre og udforske de danske kulinariske traditioner. 

Når vi ser fremad, er det afgørende at støtte og opmuntre disse unge talenter i deres rejse mod nye gastronomiske højder. De repræsenterer ikke kun fremtiden for den danske madscene, men er også arvtagere af en stolt kulinarisk arv, der både skal bevares og udvikles. Med deres lidenskab, talent og visioner er de nøglen til at forme den næste æra af dansk madkultur.

Copenhagen Cooking hejser flaget for de unge talenter i restaurationsbranchen, der med passion og kreativitet vil fortsætte med at inspirere og fortrylle os med deres madglæde, håndværk og innovation. Vær med til at støtte dem i deres rejse og få et preview på fremtidens danske madscene når vi dækker op til årets store madfest 16. - 25. august 2024!

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Pris og flere detaljer kommer senere / Price and more details are coming.


søndag 18. aug. 2024 kl. 18:00 - 20:00
søndag 18. aug. 2024 kl. 20:15 - 22:15
mandag 19. aug. 2024 kl. 18:00 - 20:00
mandag 19. aug. 2024 kl. 20:15 - 22:15