Mad på Kanten i Sydhavn

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Kom med til et unikt sammenskudsgilde på Karens Minde Kulturhus, hvor vi hylder naboskabet, lokalområdet og ikke mindst glæden ved at spise sammen.

Du spiser sammen med 99 andre madglade venner fra hele København, og i fællesskab fremtryller vi en dejlig middag. Du medbringer selv en delevenlig hovedret, mens Bagerdygtigt Sydhavn sørger for surdejsbrød til maden, og Karens Minde Café laver en dejlig rabarbertrifli til dessert.

Vi dækker op med hyggelige langborde ved Karens Minde Kulturhus, så tag din veninde, nabo eller frisør med under armen til en aften med samvær, god mad og indslag fra områdets lokale aktører.

For Sydhavn er noget helt særligt. Det gamle arbejderkvarter, der i dag er blevet udvidet med en ny kanalby, er autentisk, og det skal vi ære og fejre med en langbordsmiddag for sydhavnsbeboerne og resten af København.

Vi kommer til at sidde i Pavillonen, i læ for regn og blæst, men tag gerne en varm trøje med. Du er velkommen til at medbringe egne drikkevarer, og der vil også være mulighed for at købe øl, vin og vand i baren.

Eventet er arrangeret i samarbejde med Karens Minde Kulturhus & Bagerdygtigt Sydhavn.
Mad på Kanten er støttet af Københavns Kommune.


Info

Vi sørger for bestik, tallerkener og glas, så tag blot en delevenlig hovedret med. 
Der vil være mulighed for at købe drikkevarer på stedet. 

Aftenens program

Kl. 17:30 står vi klar til at tage imod jer med velkomstdrinks. Der vil være tid til at udforske området, inden vi byder alle officielt velkomne.

Kl. 18:00 tager vi plads ved bordene og byder jer alle velkomne. Her præsenteres aftenens program og alle de dygtige lokale aktører som er involveret. 

Kl. 18:15 er vi klar til at spise sammen og nyde godt af hinandens hovedretter, suppleret med friskbagt surdejsbrød fra Bagerdygtigt. 
Vi slutter aftenen af i det gode selskab med Rabarbertrifli til dessert fra Karens Minde Café. 

I løbet af aftenen vil der være indslag fra lokale aktører, så se frem til en aften hvor vi hylder Sydhavn og dets unikke egenskaber, og du lærer flere fra din by at kende. 

Husk gerne en varm trøje til aftentimerne. Adresse: Karens Minde Kulturhus, Pavillonen, Wagnersvej 19, 2450 København SV

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223