Irma Mad&Glæde 2017

Presented by Irma

Kom og del madglæden med os!

Igen i år hylder Irma kærligheden til mad ved at slå dørene op til årets brag af en køkkenfest. Lørdag og søndag den 4. og 5. marts fylder vi Forum i København med vores mange dygtige og passionerede leverandører, som kommer og deler smagsprøver ud på de sidste nye lækkerier. Snack dig igennem alt det bedste fra Irma og gå på opdagelse i madglæden med alle sanser.

Når messen nu flytter til Forum, vil det udover at give lidt mere luft mellem standene også give mulighed for at lave langt flere workshops og andre aktiviteter, hvor gæsterne bliver involveret. Glæd dig bl.a. til workshops med temaer som bland selv te, softice, ølbrygning og mad med insekter – præsenteret af bloggeren The Bug Lady – eller i den mere traditionelle afdeling en bageworkshop med Skærtoft Mølle. Der bliver desuden mulighed for at udvikle nye produkter: Fx en ny variant af nøddebaren Raw Bite, din egen juice eller rist din egen müsli.

I år vil der være endnu flere oplevelser for vinelskere med endnu flere smagninger. Og der vil være en østers- og champagnebar.

Der vil også være masser af inspiration at hente i arrangementerne på scenen. Mød bl.a. Hugh fra River Cottage, Claus Holm, Mette Blomsterberg, Christian Stadil, Peter Falktoft & Esben Bjerre og Nikolaos Strangas.Address: Forum, Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg C

Read more: Irma.dk/madogglæde
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »