Velkommen til gæstebuddet!
Iklæd dig dit forklæde og kom med til en skøn aften, hvor vi forlader den objektive verden for en stund
og hengiver os til gæstebuddet!
Menu:
Ved ankomst klokken 17.00 lægges frakken i garderoben og du/I bydes på et skønt glas velkomstvin og snacks til tonerne af blød jazz Jeg vil byde jer velkommen, fortælle lidt om aftenens menu og smagssammensætning og I bliver inddelt i hold.
Vi skal tilberede en rulle med rødbede, der indkapsler vinterens smage: Smurt med en creme af miso, fermenterede sojabønner på byg, tilsat ristede kastanjer sauteret i smør, friteret grønkål og røgede mandler.
'Nasu no nibitashi' hedder retten som oversat fra japansk betyder braiseret aubergine. Braisering er en teknik, hvorved man koger en råvare langsomt under låg i en begrænse mængde væske. Auberginen suger den intense sauce til sig og danner kontrast til de fine smage af kinaradise, ingefær og forårsløg.
Hertil serveres forskellige kåltyper marineret i koldpresset valnøddeolie, citron, ingefær og hvidløg som modspil til pære, valnød og brombær og et smørtstegt toast med friske og tørrede sauterede svampe.
Til sidst slutter vi af med kaffe eller grøn te med valnød og en solbær macaron.
Jeg glæder mig til at se jer
Elizabeth
Det praktiske:
Covid-19 forholdsregler:
Om Elizabeth Palmgren Jeg har afholdt madkurser siden 2017 og besidder stor erfaring indenfor restaurationsbranchen, hvor jeg har arbejdet som både tjener og kok i Japan og Paris. Læser på tredje år biologi på Københavns Universitet. Mere info her: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud