Madkursus I med snacks, vin og dessert

Presented by Elizabeths Gæstebud x CPH Cooking Class

Velkommen til gæstebuddet!

Iklæd dig dit forklæde og kom med til en skøn aften, hvor vi forlader den objektive verden for en stund

og hengiver os til gæstebuddet!

Menu:

  • Et glas velkomstvin og snacks
  • Rødbederulle med misocreme på byg, røgede mandler, smørkastanjer og friteret grønkål
  • Braiseret aubergine med daikon, forårsløg, ingefær og kantarelsauce
  • kål i variationer, brombær, pære, ristede valnødder, koldpresset valnøddedressing
  • Smørstegt toast med svampe
  • Kaffe eller grøn te med valnød 
  • solbærmacaron fra La Glace

Ved ankomst klokken 17.00 lægges frakken i garderoben og du/I bydes på et skønt glas velkomstvin og snacks til tonerne af blød jazz Jeg vil byde jer velkommen, fortælle lidt om aftenens menu og smagssammensætning og I bliver inddelt i hold.

Vi skal tilberede en rulle med rødbede, der indkapsler vinterens smage: Smurt med en creme af miso, fermenterede sojabønner på byg, tilsat ristede kastanjer sauteret i smør, friteret grønkål og røgede mandler.

'Nasu no nibitashi' hedder retten som oversat fra japansk betyder braiseret aubergine. Braisering er en teknik, hvorved man koger en råvare langsomt under låg i en begrænse mængde væske. Auberginen suger den intense sauce til sig og danner kontrast til de fine smage af kinaradise, ingefær og forårsløg.

Hertil serveres forskellige kåltyper marineret i koldpresset valnøddeolie, citron, ingefær og hvidløg som modspil til pære, valnød og brombær og et smørtstegt toast med friske og tørrede sauterede svampe. 

Til sidst slutter vi af med kaffe eller grøn te med valnød og en solbær macaron.

 Jeg glæder mig til at se jer

Elizabeth

Det praktiske:

  • Muligt at tilkøbe rødvin pr. glas eller flaske på stedet, men man er også velkommen til at medbringe egen vin.
  • Dessert tilberedes ikke
  • Såfremt gæsten må aflyse gives ikke beløb retur, men man modtager et gavekort til et fremtidigt madkursus.
  • Såfremt der kommer yderligere covid-19 restriktioner der gør det nødvendig at aflyse arrangementet tilbagebetales billetter
  • *OBS ikke alle retter på billedet kommer til at indgå i kurset

Covid-19 forholdsregler:

  • Jævnfør Sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal personale og gæster bære visir eller mundbind når de befinder sig oprejst.
  • Der sørges for god afstand mellem gæster ved spisning og tilberedning af mad Individuelle snacks
  • Jævnlig udluftning
  • Håndsprit og sæbe findes på plads.

 

Om Elizabeth Palmgren Jeg har afholdt madkurser siden 2017 og besidder stor erfaring indenfor restaurationsbranchen, hvor jeg har arbejdet som både tjener og kok i Japan og Paris. Læser på tredje år biologi på Københavns Universitet. Mere info her: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud



Address: Herluf Trolles Gade 9, 1 sal 1052 København K

Read more: https://www.facebook.com/Elizabethsgaestebud
Saturday 6. Feb. 2021 at 17:00 - 21:00
á 850,00 kr.
+ 60,00 kr.