Home Dining Experience hos Mama

Presented by Mamas Daal x Madbillet

Oplev at være gæst hos en ægte Punjabi Mama 

Mama åbner dørene op for sin Gyldne Spisestue og inviterer alle interesserede ind til en autentisk daal-oplevelse. Det er en Home Dining Experience, som tager dine smagsløg på en rejse igennem daal-universet.

Forestil dig hvordan det vil være at befinde sig hjemme hos en mor, dronning og tryllekunster på en og samme tid. Mama kan trylle noget så banalt som daal til utallige retter – varme og cremede til sprøde og spicy.

Du vil blive opvartet af Mama og hendes nærmeste med retter udelukkende lavet med Daal som superstjernen. Fra spisebordet vil du have udsigt til Mamas køkken og dermed mulighed for at lære nogle tips og tricks.

Der hvor Mama kommer fra, ser man en gæst som en velsignelse. Og det er dén følelse vi værner om, når vi byder dig ind som gæst.

 

Hvad får du hos Mama

Først og fremmest en autentisk Punjabi daal-oplevelse med følgende tasting-menu bestående af 5 retter

 

Channa Chaat – en velkendt streetfood i Lahores gader, som serveres med flere slags chutneys

*
Pakora – friturestegt herlighed baseret på kikærtemel og en masse grønt

*
Daal chawal – en klassiker bestående af spicy daal, ris og tilbehør. Daal-chawal er for en Punjabi hvad pasta er for en italianer

*
Chapati med fyld - sæt tænderne i krydret bagværk med lækker fyld

*
Daal halwa med kulfi-is til og en varm kop Mamas Chai – vi slutter af med lidt sødt og koldt

 

 

Hvor foregår det: I Mamas hjem i Hvidovre; Grænsevej 47

Hvor længe: Home Dining Experience varer 1,5 time.

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger til det enkelte tidspunkt forbeholder vi os retten til at aflyse. Du vil få besked om dette via mail og pengene retur.Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »

Normalpris: 350 kr.

Kampagnepris: 245 kr.

Rabat: 30%

Adresse: I Mamas hjem i Hvidovre; Grænsevej 47

Betingelser:

Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.