Mezbaan - som betyder vært - er ikke bare en middag. Det er en fejring af fortællinger, generøse smage og glæden ved at samles omkring maden.
Kom med til en aften under Copenhagen Cooking, hvor bordet er langt, retterne mange, og pladserne åbne for venner, familie og venlige fremmede.
Glæd dig til en kærligt sammensat buffet af indiske retter – fra trygge klassikere til uventede overraskelser – serveret i fællesskabets ånd.
Din vært
Kok Sana Quidwai står bag Sura by Sana – et kulinarisk projekt i København, der gentænker det indiske køkken med fokus på bæredygtighed og innovation.
Med en baggrund, der spænder over både Indien, Dubai og nu Danmark, bringer Sana et globalt perspektiv til sin madlavning. Hun kombinerer traditionelle indiske smage med moderne teknikker og arbejder samtidig målrettet med lokale, sæsonbaserede danske råvarer – alt sammen som en del af hendes bevidste tilgang til gastronomi.
Ud over sine kulinariske kreationer har Sana repræsenteret De Forenede Arabiske Emirater ved prestigefyldte konkurrencer og vundet både guld- og sølvmedaljer ved UAE Culinary Competition, Singapore FHA og Verdensmesterskaberne i Luxembourg.
Gennem Sura by Sana tilbyder hun alt fra skræddersyet catering og eksklusive pop-up events til interaktive madworkshops – alt sammen med det formål at hylde og forny de indiske madtraditioner i en moderne kontekst.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr
FORRETTER
Vegetable Chops
Sprøde bøffer lavet af rødbede og finthakkede grøntsager, indhyllet i en gyldenbrun panering.
Kathal (Jackfruit) ke Kebab –
Mør jackfruit marineret i chefens særlige krydderier og letstegt til perfektion.
HOVEDRETTER
Dal Pancharatan
En fyldig dal med fem slags linser, simret med krydderier og ghee.
Baingan Bharta
Røget, ovnristet aubergine, moset og tilberedt med løg og tomater.
Palak Paneer
Paneertern i en cremet spinatgravy, smagt til med spidskommen.
TILBEHØR
Matar (Grønne Ærter) Pulao
Duftende basmatiris kogt med grønne ærter og fine hele krydderier.
Plain Paratha
Bløde, lagdelte fladbrød, perfekte til at samle op af dal, sabzi eller raita.
Mint Raita
Kold og cremet yoghurt med spidskommen og et strejf af mynte.
DESSERT
Mango Lassi
En sød og cremet yoghurtbaseret drik med moden mango.
Gulab Jamun
Bløde, mælkeagtige kugler, udblødt i aromatisk rosensafran-sirup.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev