I anledning af Høst, der fylder vores forråd og forbereder os på vinterens komme, inviterer Sankt Nikolai kirke og Food Organisation of Denmark til en stemningsfuld middag fyldt med varme, taknemmelighed, velsmag og fællesskab.
Vi dækker op til langbordsmiddag i kirkeskibet. Sammen fejrer vi høsten med levende lys, og en delikat menu tilberedt af kok Pernille Vejrum.
Hovedret
Frikassé af kylling Langtidsmørt kød i en lys sauce med årstidens grøntsager og knuste kartofler
Dessert
Klassisk æbletrifli - lavet med æbler fra lokalområdet, let syrlig kompot, sprøde makroner og cremet vaniljefløde.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev