Middag i Urtehaven

Præsenteres af Det Økologiske Folkekøkken x Mors Varme Hænder

Kom med til en unik middag i den grønne urtehave ved EnergiCenter Voldparken. Aftenen vil byde på en middag, der inkorporerer flere af de bedste madkræfter fra lokalområdet!

Vi dækker langbordene festligt op og sætter rammerne for en aften med hyggeligt samvær og god mad når Det Økologiske Folkekøkken og Mors Varme Hænder i fællesskab kreerer en række grøntsagsbaserede retter, baseret på årstidens grønt og urter fra egen have.

Med dette arrangement ønsker vi på den ene side at hylde lokalområdet og ikke mindst glæden ved at spise sammen. På den anden side ønsker vi at sætte fokus på de fremragende madkræfter der der allerede eksisterer.

Arrangementet foregår udendørs, så medbring gerne en varm trøje. 

Der vil også være mulighed for at købe drikkevarer med og uden alkohol i baren.

Om Mors Varme Hænder og Det Økologiske Folkekøkken

Mors Varme Hænder er en café og forening dannet af lokale kvinder fra Tingbjerg, hvor de hver uge serverer skønne kager og vegetarisk mad, i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus.

Følg Mors Varme Hænder på facebook og instagram.

Det Økologiske Folkekøkken laver skøn, grøn mad til institutioner og gæster på EnergiCenter Voldparken, et hus drevet som en socialøkonomisk virksomhed der laver aktiviteter for lokalområdet indenfor idræt, natur og kultur. Hver torsdag i forår- og efterårssæsonen holder køkkenet økologisk fællesspisning som absolut er et besøg værd!

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Det Økologiske Folkekøkken vil, sammen med Mors Varme Hænder servere en række grøntsagsbaserede retter, baseret på årstidens grønt og urter fra Energicenter Voldparkens egen have.Adresse: Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.