Middag med naturvin i kulturtårnet på Knippelsbro

Præsenteres af Kulturtårnet på Knippelsbro

Med Københavns måske bedste havneudsigt åbnes der op for en intim pop-up restaurant i et af de to ikoniske brotårne, når Kulturtårnet på Knippelsbro igen i år inviterer nogle af byens unge og dygtige kokketalenter ind i tårnkøkkenet. 
Akkompagneret af en vinmenu sammensat og hentet nede fra Rosforth & Rosforths kølige vinkældre under broen, serveres traditionel spansk og portugisisk tapas på dele-fade. Den gastronomiske oplevelse bliver med garanti intim og personlig – med plads til kun 14 gæster, fordelt på to etager og 10 gæster på balkonen - men storslået ved at byde indenfor i det irgrønne Kulturtårns helt særlige placering på Knippelsbro midt i Københavns Havn. 
Kaj Gottlobs kobbertårn blev skabt på B&W værftet i 1937, hvor det efter 80 år på den trafikerede Knippelsbro, gennemgik en komplet renovering i sommeren 2017. Det står nu åbent som Kulturtårnet, der er det, som sin fornemmeste opgave at udvikle radiobiografer, talks, udstillinger og sidst men ikke mindst: Gastronomiske oplevelser. 
Den intime pop-up restaurant byder på: 
Velkomstdrink af mousserende vin og salte snacks, tre serveringer anrettet på delefade, tallerkener og bræt samt tre spændende glas naturvin fra Rosforth & Rosforth. 
Vi glæder os til en unik gastronomisk oplevelse i Kulturtårnet på Knippelsbro.
Som en del af Copenhagen Cooking & Food Festivals fokus på madspild, vil vi donere alt overskydende mad til hjemløse.


Adresse: Kulturtårnet på Knippelsbro , Knippelsbro 2, 1400 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.