Spis med hos Møllehuset - et plejehjem i hjertet af Nørrebro

Presented by Københavns Kommune

I Møllehuset har de en køkkenhave med kartofler og krydderurter. Netop kartoflen spiller en særlig rolle, når Møllehuset åbner dørene i forbindelse med Copenhagen Cooking og inviterer dig til middag i deres café, Café Smilet. 

Møllehuset ligger midt i De Gamles By på Nørrebro omgivet af grønne områder og samtidig tæt på byens puls. 

Køkkenet, der servicerer plejehjemmets fire afdelinger med alle dagens måltider, er et nybygget produktionskøkken, hvor der tilberedes nærende, hjemmelavede måltider og bages brød og kage til plejehjemmets 84 beboere. 

Denne aften får du en forsmag på køkkenets herligheder, når forstander Iben Alsholm og køkkenleder Laura Andersen byder velkommen til en hyggelig aften på Møllehuset.

Menu 

Hovedretten er en kartoffelgratin med ost og bacon samt en sprød grøn salat som tilbehør.

Til den søde tand får du Møllehusets populære bønnebrownie med hjemmelavet is. 

Aftenens program 
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs. 

Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst 
Kl. 18.00 - Middag i caféen
Kl. 19.30 - Tak for i aften 

Om Møllehuset
Møllehuset er et kommunalt plejehjem, der ligger i De Gamles By på Nørrebro. Møllehuset har 84 beboere fordelt på fire etager. Møllehuset ligger i det stemningsfyldte område De Gamles By på Nørrebro, hvor der er masser af grønne områder, legeplads og dyr, fx geder, høns og kaniner.Address: Edith Rodes Vej 11, 2200 København N

Read more: https://boligertilaeldre.kk.dk/moellehuset

 Spis med i vores køkkener

Arrangementet er en del af Spis med i vores køkkener, en madfestival i Københavns Kommune, hvor du inviteres til at spise med i nogle af byens 1027 offentlige køkkener. 

Festivalen foregår 17. – 28. april, hvor alt fra vuggestuer til plejehjem åbner dørene, så du kan smage på Københavns Kommunes ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi.  

København står nemlig for bæredygtige måltider, der forener sundhed, velsmag og ansvar for klimaet. Det kan smages i de 70.000 måltider, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, sociale tilbud og bosteder, kulturhuse, idrætsanlæg, medarbejderkantiner m.m. i Københavns Kommune.  

  Læs mere om Mad- og Måltidsstrategien her.

1 billet
Wednesday 23. Aug. 2023 at 17:30 - 19:30
Sold out
á 60,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »