Under Copenhagen Cooking kan du komme med en tur til Paris - på Frederiksberg. Kl. 19 spiller Swing Partout op til ægte sigøjnerjazz, og vi har sammensat en Montmartre Planke - kun med skønne ting fra Frankrig.
På vores vinbar kan du drikke, spise, hygge og dele med dem, der betyder noget for dig. Vi håber, at vi giver dig gode og inspirerende smagsoplevelser, og at vi deler vores passion for vin og mad, der er lavet naturligt i marken, kælderen og køkkenet.
Bemærk prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Montmartre Planken:
Grøn salat med soltørrede tomater og crouton rustique
Anderiellette-bomber i sprød panko med trøffelmayo
Fransk baguette med andemousse og figenmarmelade
Pissaladiére | armagnac flamberet løg-pizza fra Nice
Trio af franske oste med økologisk marmelade
Karljohanpølse fra Savoie med cornichoner
Klassisk fransk creme brûlée
Økologisk landbrød
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev