Når snakken falder på kål&ko med Adam Aamann

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

Rå, fermenteret, stuvet, syltet, stegt, grillet, dampet, kogt eller braiseret? Tilberedningsmetoderne er mange, når snakken falder på en af planterigets største personligheder, nemlig kålen.

Danskerne har længe kigget mod de mange kålvarianter spækket med kostfibre, når der skal mad på bordet. Og i dag er ingen undtagelse, når tv-kok Adam Aamann i selskab med Trine Krebs tager den alsidige grøntsag under kærlig behandling og snakken går fra små bitte rosenkål til KÅLoenorme kålhoveder. Der vil naturligvis være smagsprøver til publikum undervejs. 

Din vært 

Adam Aamann er uddannet kok og tidligere tv-vært på DR1's Madmagasinet. Han er desuden ejer af Aamanns, som er særligt anerkendt for at have revitaliseret det klassiske danske smørrebrød med den gode smag og høje kvalitet i fokus.

Instagram

En del af Kål & Ko

Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.


Kål i fokus

Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.

 



Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

MENU

Grønkålschips

Grønkålsrelish

Lynstegt grønkål 

Kimchi af kinakål 

Gengroet kål

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

The event is part of the open stage programme at the festival site, which is free to attend. No ticket is required.