Spisested Tilda & Karl og Byens Landhandel inviterer til langbordsmiddag under åben himmel. Gæsterne sidder sammen ved langborde og nyder lækker mad og drikke af lokale råvarer. Råvarer, som ambitiøse jordbrugere tæt på København har frembragt sammen.
Dine værter
Værter er ejer af Spisested Tilda & Karl Fransesco Cunsolo og kok Luke Cyriacks, samt Rikke Pape ejer af Byens Landhandel.
Tilda & Karl
Vi serverer friske, sæsonbaserede og økologiske retter og drikkevarer – med så mange lokalt dyrkede råvarer som muligt. Alt vores mad laves fra bunden i det lille, åbne køkken, og vi har stort fokus på bæredygtighed.
Vores spisested ligger lige på den anden side af parken fra Københavns mest livlige kvarter. Vi elsker, når gæster kalder os “det skjulte sted, hvor naboerne mødes og hænger ud”.
Byens Landhandel
Bag virksomheden står ejer Rikke Pape. Hun er nørrebroer, opvokset på Falster - med et langt arbejdsliv bag sig, hvor hun primært har arbejdet med at formidle viden om dyrkning og forarbejdning af fødevarer.
Byens Landhandel
I tilfælde af regn
I tilfælde af heldagsregn aflyses arrangementet.
Ekstra info
Husk eget service dvs. tallerken, bestik - kniv, gaffel, ske og teske, samt drikkeglas og en varm trøje.
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
FØRSTE SERVERING
Salat på årstidens grønt
Dip på majs og friskost
Focaccia brød
Gratineret "Pasta Rosette" med svampe-bechamel og sæsonens grøntsager
DESSERT
Bær-kage toppet med yogurt
Du kan købe lokalt producerede drikke i vores bar.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev