Ny Adelgades Skaldyrsmiddag

Præsenteres af Copenhagen Cooking

I ikoniske Ny Adelgade, placeret i Københavns charmerende middelalderkarré, inviterer Bar Deco og Palæ bar, i samarbejde med H3, til Ny Adelgades Skaldyrsmiddag.

Denne dag vil Ny Adelgade blive lukket af og et dekorativt langbord vil blive opdækket midt op gaden. Langbordet vil danne samlingspunkt for fællesskab og nærvær. Der vil blive serveret et maritimt overflødighedshorn bestående af to nøje sammensatte skaldyrsmenuer, indeholdende det mest smagfulde havene har at byde på!

H3, der almindeligvis har til huse på Amager, er i dagens anledning rykket til indre by og har bragt deres ekspertise indenfor fisk og skaldyr med sig! De sørger for maden, men Bar Deco og Palæ Bar har styr på drikken. Drikkevarer kan købes på dagen!

Baren vil være åben fra klokken 12, så kom endelig i god tid og nyd hele dagen på Ny Adelgade! Vi glæder os til jeres selskab!

Bemærk at prisen er eksklusiv gebyr.


Menu

I kan vælge mellem to menuer:
Skaldyrsfad 
Krondilds-kogte krebs, Nordatlantiske rejer, Jomfruhummer, Brød & Smør, Dildmayonnaise, Aïoli
495,- pr. fad (nok til to personer)
Luksus Skaldyrsfad 
"Rogn" Baerii Caviar 15gr., pisket creme fraiche & rødløg, Krondilds-kogte krebs, Nordatlantiske rejer, Jomfruhummer, Brød & Smør, Dildmayonnaise, Aïoli.
1245,- pr. fad (til to personer) inklusiv. 1 flaske Piper-Heidsieck champagne, nogle af de mest udsøgte franske dråber champagne, nøje udvalgt for at bringe det bedste fra de to verdener sammen.


Adresse: Bar Deco, Ny Adelgade 5, 1104 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »