Vælg restaurant herover for at se menu
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Scarpetta
31.12.2018
18.00 - 23.00
1200,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
SCARPETTA ISLANDS BRYGGE Nytårsmenu
Snack & velkomst
Østers med tomatkerner og citrus urter
Hvid pizza med blomkål og trøffel
~
1701, Franciacorta
Forret
Stracciatella og kaviar
~
Serra Lupini, Negro
1. mellemret
Crudo af helleflynder med grønne oliven, blodappelsin og pistacie
~
Pinot Grigio, Nals Margreid
2. mellemret
Oksetatar med citron, selleri, oliven olie og trøffel
~
Riesling, Körfererhof
3. mellemret
Ravioli med fyld af med hummer, tomat og basilikum
~
Riesling, Körfererhof
Hovedret
Tournedos med trøffelsauce og sortkål
~
Barbaresco, Cantina Parrocco
Dessert
Citrontærte med vaniljeis
~
Kabir, Donnafugata
Kaffe og avec med sødt
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Les Trois Cochons
31.12.2018
Kl. 18.00 - 23.00
1200,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
LES TROIS COCHONS Nytårsmenu
Snacks
Gillardeau østers med citron & vinaigrette
Gougeres med gruyere
~
NV Champagne, Camille Bonville, Grand Cru, Blanc de Blancs
Forret
Rimmet laksetatar af Kværøy Laks, baerii caviar med agurk & citron
~
2016 Sancerre, Paul Prieur, Loire
Mellemret
Muslingebisque med hytteost, dild & taskekrabbe
~
2016 Bourgogne Blanc, Posanges
Hovedret
Tournedos Rossini med foie gras, trøffel, kartoffelpuré & demi glace
~
2015 Chateauneuf du Pape, Nalys, Rhone
Dessert
Gateau Marcel med hindbærsorbet
~
2012 Sauternes, Reflets de Carbonnieu
Kaffe med sødt
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på the italian
31.12.2018
kl. 18.00 - 23.00
1200,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
THE ITALIAN Nytårsmenu
SNACKS
Mortadella, Coppa og lufttørret skinke fra San Daniele
Marineret oliven og babyferskner
Crostini med tomat og aubergine
Buratta med olivenolie
Baccala, rørt torsk med kapers, chicory salater og croutons
Focaccia brød med rosemarin
~
Italienske bobler
MELLEMRET
Stegt pighvar, tomater, basilikum og vinaigrette
~
Soave Classico, Il Casale
HOVEDRET
Tournedos rossini, stegt foie gras, trøffelsauce, kartoffelfondant, vild brøndkarse og friskrevet trøffel
~
Barbaresco, Cantina Parroco, Piemonte
DESSERT
Hvid chokolade, blodappelsin og hasselnødder
~
Birbet, Brachetto, Piemonte
DOPO CENA
Kaffe, petit four og valgfri avec
Kransekage, chokoladekaramel, og cantuccini
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Oysters & Grill
31.12.2018
kl. 18.00 - 23.00
1200,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
OYSTERS & GRILL Nytårsmenu
VELKOMST
Udvalg af østers
~
Rene Barbier, Brut Reserve, Cava, Pennedes
~ Serveres under hele middagen ~
FORRET
Havets Frugter
Ceviche af torsk, mango, chili, korriander
Crevette, aioli, citron
Dampede blåmuslinger
Stegte Knivmuslinger
Vilde argentinske rejer stegt a la plancha
Deepfried tigerrejer
~
2016 Sancerre, Paul Prieur, Loire
HOVEDRET
Grillet rib-eye, pommes frittes, salat, sauce bordelaise
~
2013 Barbaresco, Vigneto Gallina - Parroco di Neive, Piemonte
DESSERT
Gateau Marcel, rombraiseret ananas, vaniljeis
~
2013 Château Septy, Monbazillac
Kaffe med kransekage og sødt
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Scarpetta
31.12.2018
18.00 - 23.00
1200,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
SCARPETTA RANTZAUSGADE Nytårsmenu
Snack & velkomst
Østers med tomatkerner og citrus urter
Hvid pizza med blomkål og trøffel
~
1701, Franciacorta
Forret
Stracciatella og kaviar
~
Serra Lupini, Negro
1. mellemret
Crudo af helleflynder med grønne oliven, blodappelsin og pistacie
~
Pinot Grigio, Nals Margreid
2. mellemret
Oksetatar med citron, selleri, oliven olie og trøffel
~
Riesling, Körfererhof
3. mellemret
Ravioli med fyld af med hummer, tomat og basilikum
~
Riesling, Körfererhof
Hovedret
Tournedos med trøffelsauce og sortkål
~
Barbaresco, Cantina Parrocco
Dessert
Citrontærte med vaniljeis
~
Kabir, Donnafugata
Kaffe og avec med sødt
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Høst
31.12.2018
Kl. 18:00 - 23:00
1750,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
HØST Nytårsmenu
Snacks
~
Blanc de Blancs, Camille Bonville, Champagne
Kammusling, kelp og svampebuillon
~
Riesling, Brandluft, Alsace
Grillet jomfruhummer, enebær og rød syre
~
Pinot Auxerrois "H", Josmeyer, Alsace
Stegt slethvar, fermenterede hvide asparges og Karl Johan
~
Bourgogne Tonnerre, Les Larmes, Bourgogne
Skovdue, rødbede og salte tyttebær
~
Dorflagen Pinot Noir, Pittnauer, Burgenland
Oksemørbrad, morkler, syltet løgblomst og jordskokker
~
Chateauneuf du Pape, Nalys, Rhone
Solbær og mælkechokolade
&
Hvid chokolade, havtorn og sprød karamel
~
Jurancon, Costat Darrer, Pau
Sødt til kaffen
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Llama
31.12.2018
kl. 18:00-03:00
1500,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Llame holder åbent fra kl. 18 til kl. 03. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
LLAMA Nytårsmenu
Menuen serveres family style
Østers & champagne
~
NV. Camille Bonville, Bdb Grand cru, Avize, Champagne
•
Wagyu tataki med spicy ponzu
Tun tostada med jicama
Taco med duroc gris & salsa verde
~
2017 Fred Loimer, "Lois", Grüner veltliner, Niederösterich, østrig
••
Ceviche af helleflynder med rocoto chili & tortilla chips
Jomfruhummer tiradito med aji armarillo & kaviar
~
2014 Stein, "Alfer Hölle", Riesling, Mosel, Tyskland
•••
Grillet ribeye fra Uruguay
Friteret yuca med ajo mojo
Salat af palmekål og spidskål med ingefær & blomster
~
M. Marengo, Barolo, Piemonte, Italien
••••
"Cuatro leches" blød sponge cake med mælkeis, kondenseret mælk & karameliseret mælk
Kaffe & Avec
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Restaurant Cofoco
31.12.2018
kl. 18.00 - 23.00
1200,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
RESTAURANT COFOCO Nytårsmenu
Snacks
Gillardeau østers, caviar, citrusskum og agurk
Churros med høost og løgpulver
~
Aperitif
Champagne, Camille Bonville
Forret
Tuntatar med misomayo, ponzu, korianderskud, citronmelisse og sesamolie
~
H, Josmeyer, Alsace
2.forret
Hummerbisque med græskar, ørredrogn, tapioca og dildolie
~
Santanay, Caillot
Mellemret
Terrine af økologisk gris, foie gras, rødbede, solbær, grillet brioche og rød shiso
~
Pinot noir, Alsace
Hovedret
Duebryst med vadouvansauce, confiteret duelår, jordskokker tilberedt i valle, jordskokkechips, jordskokkepuré og tørret kål
~
Barolo, Marengo
Ost
Fyrmester ost, kvædekompot med tonka og knækbrød
~
Portvin
Dessert
Passionssorbet, reduceret fløde, sprøde lakridsbånd, marengs og hvid chokolade
~
Sauternes
Kaffe, sødt og avec
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Spuntino
31.12.2018
kl. 18.00 - 23.00
1000,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
SPUNTINO Nytårsmenu
Apetizers:
Grillet tun med tomat og basilikum
Cacio e Pepe fritto
Østers med bergamotte og olivenolie
24 mdr Ruliano Skinke
Burrata
Parmesan og oliven
~
Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte
Forretter:
Bagt torsk og salsa verde med artiskok
Trøffelrisotto
~
2017 Pinot Grigio, Nals Magried, Südtirol
Hovedretter:
Grillet Oksemørbrad med morkelsauce og vild brøndkarse
~
2015 Barbaresco, Cantina Parroco, Piemonte
Dessert:
Hvid chokoladekage med mandler og blodappelsinsorbert
~
Birbèt, Cascina Riveri, Piemonte
Efter desserten:
Kaffe/Te + Tre slags petit four
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Vespa
31.12.2018
Kl. 18:00 - 23:00
1000,- per person
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
VESPA Nytårsmenu
Benvenuto
Syltede grøntsager
Grissini
~
Hertil NV Vino spumante, Trevil, Piemonte
Antipasti
Økologisk Stracciatella fra La Treccia
Glaskål cannelloni med gedefriskost, saltet laks & urter
Friteret blæksprutte med prosciutto
Crostini med kalvetartar
~
2015 Pinot Grigio, Nals Margreid,Südtirol, Alto Adige
Primo
Crudo af torsk med olivenolie, citrus, honningmelon & marinerede ørredrogn
Orecchiette hummer, tomat & basilikum
~
2014 Serra Lupini, Negro. Piemonte
Secondo
Tournedos med foie gras, sortkål, kartoffelfondant & trøffelsauce
~
2014 Barbera D´Alba, Negro, Piemonte
Dolce
Citrontærte med brændt hvid chokolade, crumble, marengs & mascarpone
~
Limoncello
Caffé
Espresso & Petit four
Skift restaurant ved at klikke på ønskede restaurant ovenfor
Nytårsaften på Vækst
31.12.2018
Kl. 18.00 - 23.00
1500,- per pers
Godt nytår med Cofoco!
Spring ind i 2019 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.
Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kontakt venligst selskab@cofoco.dk.
VÆKST Nytårsmenu
Snacks
~
Champagne, Camille Bonville, Blanc de Blancs Grand Cru
Fiske Fumet
Grønkål - Æble - Dild
~
2017 Chardonnay, Erste-Neue, Alto Adige
Selleri
Havgus Sauce - Trøffel - Æggeblomme
~
2017 Mise du Printemps, Josmeyer, Alsace, Frankrig
Kartoffel
Løvstikke - Syltede Agurk - Rygeost
~
2017 Mise du Printemps, Josmeyer, Alsace, Frankrig
Jomfruhummer
Pandekage - Fennikel - Koriander
~
2017 A. J. Adam, Riesling Kabinett, Mosel, Tyskland
Oksemørbrad
Estragon - Løg - Røget Marv - Brøndkarse
~
2012 Brunello, Poggiarellino, Toscana
Birkebark
Pære - Karamel
~
2010 Reflets de Carbonnien, Sauternes
Sødt til kaffen samt Avec