Hav møder land på Nørrebros ultimative naborestaurant, Oysters & Grill, der serverer de bedste og mest festlige skaldyr i byen, cocktails og masser af champagne. Her har vi opskriften på en god aften.
Nytårsaften på Oysters & Grill
31.12.2019
kl. 18:00 - 23:00
1200 DKK
VELKOMST
Udvalg af østers
-
Rene Barbier, Brut Reserve, Cava, Pennedes
Serveres under hele middagen
FORRETTER
Havets Frugter:
Ceviche af torsk, mango, chili, korriander
Crevette, aioli, citron
Dampede blåmuslinger
Stegte peruvianske kammuslinger
Stegt jomfruhummer
Deepfried tigerrejer
Citrus salat
-
2018 Sancerre, Paul Prieur, Loire
HOVEDRET
Grillet rib-eye, pommes frittes, salat, sauce bernaise
-
2015 Barbaresco, Vigneto Gallina - Parroco di Neive, Piemonte
DESSERT
Banan og vaniljesoftice med mandelflager, banan og chokolade&karamel sauce
-
2017 Birbét Cascina Riveri
~
Kaffe med kransekage og sødt
Nytårsaften på Restaurant Cofoco
31.12.2019
Kl. 18:00 - 23:00
1500 DKK
Snacks
Gillardeau østers med spicy tomat
-
Churros med høost og karl johan pulver
-
Blanc de blanc Champagne, Camille Bonville
Forret
Tuntatar med ponzu, chayote, vilde ris, korianderskud og gul tagetes
-
Riesling, Christian Binner
2.forret
Hummerbisque med græskar, ørredrogn, tapioca og dildolie
-
Mersault, Caillot
Mellemret
Grillet avocado, kartoffelpuré, sprød kartoffel med piment d´espelette og bonito
-
Pinot noir, Maison Champy
Hovedret
Duebryst med vadouvansauce, confiteret duelår, jordskokke tilberedt i valle, jordskokkechips, jordskokkepuré og tørret kål
-
Barolo, Marengo
Ost
Rød løber fra Arla Unika, kvædekompot med tonka og knækbrød
-
Portvin
Dessert
Passionssorbet, reduceret fløde, sprøde lakridsbånd, marengs og hvid chokolade
-
Sauternes
-
Kaffe, sødt og avec
Scarpetta tager udgangspunkt i de rene italiensk smage og er altid på udkig efter nye italienske råvarer og specialiteter. Så tag plads i en åben og klassisk restaurant denne særlige aften og gør dig klar til mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken.
Nytårsaften på Scarpetta Rantzausgade
31.12.2019
Kl. 18:00-23:00
1200 DKK
Snacks og velkomst
Østers med tomat og citrus
-
Hvid pizza med blomkål og trøffel
-
Spumante Brut, Arione, Piemonte
Forret
Stracciatella og kaviar
-
The Hill, Nals Margreid
1. mellemret
Crudo af helleflynder med grønne oliven, blodappelsin, pistacie og mynte
-
Serra Lupini, Negro
2. mellemret
Tatar med citron, oliven olie og trøffel
-
Sauvignon, Sesti
3. mellemret
Ravioli med hummer, tomat og basilikum
-
Fontanasanta Manzoni Bianco, Foradori
Hovedret
Tournedos med trøffelsauce og sortkål
-
Barbaresco, Cantina Parrocco
Dessert
Citrontærte med vaniljeis
-
Birbet, Casina Riveri, Piemonte
-
Kaffe med sødt
På denne særlige aften kan du glæde dig til en nordisk menu, der er præget af friske grøntsager og urter i selskab med et stykke godt kød.
Nytårsaften på Vækst
31.12.2019
Kl. 18:00 - 23:00
1500 DKK
5 Snacks
-
Champagne, Camille Bonville, Blanc de Blancs Grand Cru
~
Røget Torsk
Æble - Dild
-
2017 Zu Tisch, Andreas Gsellmann, Burgenland, Østrig
~
Asparges Broccoli
Havgus Ost - Trøffel
-
2018 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne, Frankrig
~
Jomfruhummer
Gulerod - Kamille
-
2018 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne, Frankrig
~
Kartoffel
Løvstikke - Syltede Agurk - Gedeost
-
2017 Côte de Brouilly, France Gonzalvez, Beaujolais Villages, Frankrig
~
Oksemørbrad
Svampesauce - Løg - Estragon
-
2013 Brunello di Montalcino, Poggiarellino, Toscana, Italien
~
Ymer
Solbær - Skovmærke
-
2018 La Caliera, Borgo Maragliano, Piemonte, Italien
~
Hybenrose
Hvid Chokolade - Marengs - Citrus Urter
-
2018 La Caliera, Borgo Maragliano, Piemonte, Italien
~
Sødt til kaffen samt Avec