ALMANAKChampagne4 retters menu Vinmenu Vand Kaffe/te & kransekage Pris pr person 1295 DKK Billetgebyr 10 DKK Snack: Tatar – caviar ~ Pocheret røget kuller med østers & cremet kål fra egen mark ~ Stegt dansk hummer med forskellige gulerødder & lakridsrod ~ Stegte kalvebrisler med braiserede kæber, brændte løg & pærekvæder fra Lilleø ~ Tempereret chokolade med friskostmousse & variation af havtorn | VERANDAHCocktail5 retters menu Vinmenu Vand Te & sødt Pris pr person 1495 DKK Billetgebyr 10 DKK Appetizer Amritsari hummer Aur salat Stegt hummer & hummersalat, krydderier fra Syden, karrymayonnaise ~ Tawe Ki Machhi Makrel, chutney på vilde bær, appelsinpulver ~ Tandoori vagtel Chivas marineret vagtelbryst tilberedt i tandoor, myntechutney ~ Lammeskank Langtidstilberedt lammeskank, knuste & tandoorirøgede kartofler, safransauce ~ Shahi tukra Safranbrød, mælkereduktion, safranis | STUDIOChampagne & snacks6 retters menu Vinmenu Vand Kaffe/te & sødt Pris pr person 2495 DKK Billetgebyr 10 DKK Snacks Foie gras med 11års æbleeddike ~ Oscietre caviar & valnøddemælk ~ Vilde planter dampet i the & trøffel ~ Trøffelstuvet spinat med pocheret æg, Comté & havesyre ~ Råstegt hummer med agurk & dild ~ Kronhjort i røde nuancer ~ After Eight but Before Twelve |